Έμμονο Γκρίζο Στα Ίχνη Του Θηρίου

Με δεκαετή πορεία στα μουσικά δρώμενα, τρεις δισκογραφικές κυκλοφορίες και τα επιτυχημένα singles ‘Η Δίψα’ και ‘Tostaky (Le Continent)’, που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2014, οι Έμμονο Γκρίζο έχουν πλέον κερδίσει το σεβασμό της ελληνικής rock σκηνής και έχουν αποκτήσει το θερμό τους κοινό που τους ακολουθεί πιστά στις live εμφανίσεις τους.

Σήμερα παρουσιάζουν το νέο τους CD, ‘Στα Ίχνη του Θηρίου’, το οποίο αποτελεί το τέταρτο προσωπικό album των Έμμονο Γκρίζο και κυκλοφορεί από την Final Touch.

Ηχογραφήθηκε στο προσωπικό στούντιο της μπάντας, Timeless Recording Studio, στην Ελευσίνα, και ολοκληρώθηκε στα μέσα του Απρίλη του 2015. Η ηχοληψία έγινε από τον μπασίστα Χάρη Γερουλάκη και η παραγωγή από τους ίδιους τους Έμμονο Γκρίζο.
Η δισκογραφία τους συμπληρώνεται με τα παρακάτω τρία albums: ‘Γεύση’ (2006), ‘Πίσω από τα φώτα’ (2010) και ‘Βραδύτητα’ (2012).

Στις 2 Οκτωβρίου 2015 οι Έμμονο Γκρίζο παρουσίασαν σε avant premiere τη νέα τους δουλεά, η οποία περιλαμβάνει έντεκα συνθέσεις που κινούνται στα πλαίσια του alternative rock με ελληνικό στίχο.

Έμμονο Γκρίζο Στα Ίχνη Του ΘηρίουΣε ένα κατάμεστο Hollywood Live Stage με κοινό όλων των ηλικιών τα νέα τραγούδια έτυχαν ιδιαίτερα θερμής υποδοχής. Η βραδιά συμπληρώθηκε με πολλούς guest μουσικούς που μαζί με το συγκρότημα ερμήνευσαν παλιότερα τους τραγούδια αλλά και διασκευές γνωστών rock τραγουδιών.

Από το νέο τους album οι Έμμονο Γκρίζο παρουσιάζουν το single ‘Γλυκιά μου θλίψη’ το οποίο συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό video clip σε σκηνοθεσία Μανώλη Γεωργακόπουλου.
Το τραγούδι αυτό, σε μουσική Έμμονο Γκρίζο και στίχους του Μπάμπη Τζανιδάκη, κέρδισε το περισσότερο χειροκρότημα στην παρουσίαση του δίσκου!

Πρόκειται για μια δυναμική rock μπαλάντα όπου συνυπάρχουν τα μελωδικά στοιχεία με κιθαριστικά ξεσπάσματα, ο συνδυασμός των οποίων προκαλεί εναλασσόμενα συναισθήματα μελαγχολίας και λύτρωσης.

Το album ‘Στα Ίχνη Του Θηρίου’ κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από τη Final Touch (distributed by Cobalt)

Λίγα λόγια για τους Έμμονο Γκρίζο

Οι Έμμονο Γκρίζο είναι μία rock μπάντα με βάση το alternative/grunge και με επιρροές από την εγχώρια μουσική σκηνή. Αποτελούνται από τους Μπάμπη Τζανιδάκη (κιθάρα-φωνή), Χάρη Γερουλάκη (μπάσο, φωνή) και Αντώνη Ασπρόπουλο στα drums.
Δημιουργήθηκαν το 2004, ηχογραφώντας το πρώτο τους demo στο studio του Γιώργου Στεφανάκη (Πελόμα Μποκιού), σε παραγωγή του Δημήτρη Δημητράκα (Panx Romana/Ριφιφί). Τον Γενάρη του 2006 κυκλοφορεί το πρώτο επίσημο album με τίτλο ‘Γεύση’. Τα επόμενα δύο χρόνια εμφανίζονται στις μουσικές σκηνές της Αθήνας με καλλιτέχνες όπως Θεοδοσία Τσάτσου, Γιάννης Γιοκαρίνης, Υπόγεια Ρεύματα, Πράσσειν Άλογα, Magic de Spell, κ.α. Το 2009, για την ηχογράφηση του δεύτερου άλμπουμ συνεργάστηκαν με τον Αποστόλη Κοσκινά (κιθαρίστα των C:real) και τον πολυοργανίστα Ross Daly.

Ο Ιρλανδός μουσικός συμμετείχε σε τρία τραγούδια στον δίσκο τους με τίτλο “Πίσω από τα Φώτα”, που κυκλοφόρησε το Γενάρη του 2010. Tην επόμενη χρονιά δημιούργησαν το δικό τους μουσικό χώρο, το “Timeless Recording Studio” στην Ελευσίνα. Το Φεβρουάριο του 2012 κυκλοφόρησαν την τρίτη προσωπική τους δουλειά με τίτλο «Βραδύτητα» και την ίδια χρονιά εμφανίστηκαν σε μεγάλες μουσικές διοργανώσεις όπως το Hard Rock Rising και το River Party στην Καστοριά.
Τα τρία τελευταία χρόνια έχουν ασχοληθεί με τη μουσική παραγωγή πολλών καλλιτεχνών της ανεξάρτητης ελληνικής σκηνής και τον Οκτώβριο του 2015 κυκλοφόρησαν το τέταρτο τους album, “Στα Ίχνη Του Θηρίου”.

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 + 2 =