Βαγγέλης Σίμος – Λίγο πριν ξημερώσει

Βαγγέλης Σίμος - Λίγο πριν ξημερώσειΒαγγέλης Σίμος – Λίγο πριν ξημερώσει
Περιέχει 13 τραγούδια, στίχοι – μουσική του Βαγγέλη Σίμου
Εκδόσεις Οδός Πανός, τιμή 15.00 ευρό
Κυκλοφόρησε το νέο Cd του Βαγγέλη Σίμου, από τις Εκδόσεις Οδός Πανός.

Όπως αναφέρει ο δημιουργός, λίγο πριν ξημερώσει… πρέπει να γεννηθεί μέσα μας η ελπίδα. Δεν είναι δυνατόν να ξημερώσει το αύριο τόσο αποπνικτικό για την πατρίδα μας.
Σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, κοινές ανάγκες και προβλήματα οικοδομούν το θεμέλιο της ανθρωπιάς της συλλογικότητας και των ανθρωπίνων σχέσεων, κάτι που δεν επιδιώκαμε πριν. Όλοι ανοίγουμε την πόρτα της καρδιάς μας στο συνάνθρωπο και είμαστε πιο πολύ δεμένοι.
Ο ένας κοντά στον άλλο, αναζητούμε την αγάπη, τη συντροφικότητα, με την ελπίδα να χαράξει ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Αυτά τα συναισθήματα εκφράζω, μέσα απ’ τα τραγούδια μου. Τα πέντε απ’ αυτά, (6, 8, 10, 11, 12) είναι επιλεγμένα από τελευταίες κυρίως δισκογραφικές μου δουλειές.
Εκ των οποίων τα δύο (6, 8) οι στίχοι είναι του Νίκου Καρίμπα και το ένα (12), η μουσική είναι του Νίκου Παπακώστα.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τις Πίτσα Παπαδοπούλου, Μαρία Σουλτάτου, Ελένη Λεγάκη, Εύα Κανέλλη και Χρυσούλα Σταύρου, για τις μοναδικές τους ερμηνείες, Επίσης τους Νίκο Πιτλόγλου και Γιώργο Τρανταλίδη για τις ενορχηστρώσεις τους όλους τους μουσικούς καθώς και τον εκδότη και συγγραφέα Γιώργο Χρονά για τη στήριξη αυτής της παραγωγής.

Βαγγέλης Σίμος

 

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × three =