Γιώργος Χριστοδούλου – Αν μου φύγεις

Γιώργος Χριστοδούλου - Αν μου φύγειςΕίναι η πρώτη συνεργασία του τραγουδιστή Γιώργου Χριστοδούλου με τον Μιχάλη Παούρη δισκογραφικά.
Το πολλά υποσχόμενο τραγούδι ΑΝ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙΣ (ΤΟ ΒΑΓΟΝΙ) υπάγεται στο νέο λαϊκό δίσκο του εξαιρετικού μπουζουκίστα Μιχάλη Παούρη “Σαν το μπουζούκι μου”.
Στο δίσκο εκτός απ’ τον Γιώργο Χριστοδούλου, τραγουδούν οι Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ζαχαρίας Καρούνης, Νίκος Κερκένης και ο ίδιος ο Μιχάλης Παούρης.

ΑΝ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙΣ (ΤΟ ΒΑΓΟΝΙ)
ΕΡΜΗΝΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΜΟΥΣΙΚΗ & ΣΤΙΧΟΙ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΟΥΡΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Ο Γιώργος Χριστοδούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Βυζαντινή μουσική δίπλα στο μεγάλο δάσκαλο Μανώλη Χατζημάρκο, κιθάρα και αρμονία-σολφεζ στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών..
Ο Γιώργος Χριστοδούλου, ανακάλυψη των Μίκη Θεοδωράκη και Λευτέρη Παπαδόπουλου, μόλις στα 20 του χρόνια κάνει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά “ΕΒΡΕΧΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ” του Σταύρου Κουγιουμτζή, δίπλα στο μεγάλο συνθέτη, στη Μαρία Κουγιουμτζή (κόρη του συνθέτη) και στο Γιώργο Νταλάρα ο οποίος ερμηνεύει τρία από τα τραγούδια του δίσκου.

Στα “Τσιτσάνεια 2004” παίρνει το βραβείο ερμηνείας ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΔΑΡΑ που του το απονείμει η κόρη του Βασίλη Τσιτσάνη. Ακολουθούν συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες (Πολυκανδριώτης, Δήμου, Γλυκερία, Κούκα, Αλκαίου, Ανδεάτος, Λέκκας, Αδαμαντίδης και πολλοί άλλοι) με εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό μέχρι σήμερα. Το 2011 κυκλοφορεί ο προσωπικός του δίσκος “ΑΜΜΟΣ ΚΑΥΤΗ” από την εταιρεία 7 και τον Ηλία Μπενέτο.

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

15 + 2 =