Δ.Ο.Γ.Μ.Α. Γυμνή Αλήθεια

Δ.Ο.Γ.Μ.Α. Γυμνή ΑλήθειαΜια παρέα αξιόλογων μουσικών απαρτίζει τους Δ.Ο.Γ.Μ.Α., με μακροχρόνια παρουσία στα εγχώρια rock μουσικά δρώμενα.

Η μπάντα μας παρουσιάζει το δεύτερο της album, με τίτλο Γυμνή Αλήθεια, το οποίο περιέχει οκτώ ολοκαίνουριες συνθέσεις.
Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από τις ευφάνταστες ενορχηστρώσεις, τα περίτεχνα φωνητικά, και τον ελληνικό στίχο με κοινωνικόπολιτικό περιεχόμενο και όχι μόνο.

Από το album τους αυτό παρουσιάζουν το πρώτο single με τίτλο Χάνω Τις Αισθήσεις Μου, σε μουσική και στίχους του Νίκου Γιακουμάκη.
Ένα τραγούδι που αντιπροσωπεύει άριστα το σύγχρονο ελληνικό rock, συνδυάζοντας τη μελωδία των πλήκτρων με κιθαριστικές εκρήξεις σε ένα άρτιο ηχητικό αποτέλεσμα με alternative επιρροές.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό video clip σε σκηνοθεσία του Νίκου Μαρκάκη, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στη σκηνή του Ghost House στο Ψυρρή.
Στο video η δυναμική ερμηνεία της μπάντας ντύνεται στις αποχρώσεις του μπλε, του κόκκινου και του μωβ και σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη αισθητική του χώρου προκαλεί έκρηξη των αισθήσεων!

Όταν τη σκέψη μου διαβάζεις,
Το μυαλό τρελαίνεται, χάνει τα λογικά του.
Και όταν στα μάτια με κοιτάζεις,
Σβήνει το φως, μου κλέβεις τα όνειρά μου.

Οι Δ.Ο.Γ.Μ.Α. θα παρουσιάσουν ζωντανά το νέο τους album το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στο Architecture Rock Cafe – Live Stage στις 22:00 (Ούλοφ Πάλμε 23, Ζωγράφου)!

Το album “Γυμνή Αλήθεια” κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από τη Final Touch (distributed by Cobalt)

Λίγα λόγια για τους Δ.Ο.Γ.Μ.Α.

Οι Δ.Ο.Γ.Μ.Α. είναι ένα συγκρότημα που συμμετέχει επίσημα στην ελληνική rock σκηνή από το 2008, όπου ξεκίνησαν με live εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και festival. Το 2012 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Νεκρή Ψυχή», το 2014 το digital single «Το Ταξίδι» και τώρα επιστρέφουν δυναμικά με τη δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Γυμνή Αλήθεια».

Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από τον κοινωνικό – πολιτικό στίχο (και όχι μόνο), από τις ευφάνταστες ενορχηστρώσεις και τα περίτεχνα φωνητικά. Την περίοδο αυτή συνεχίζουν τις live εμφανίσεις και συμμετέχουν σε festival κοινωνικού χαρακτήρα και όχι μόνο. Σήμερα κυκλοφορούν τη δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Γυμνή Αλήθεια» από την Final Touch.

Στη «Γυμνή Αλήθεια» παίζουν οι:

Νίκος Γιακουμάκης (Φωνητικά – Πλήκτρα)
Νικόλας Μανούσης (Μπάσο)
Γιώργος Κρικέλης (Τύμπανα)
Νίκος Γαγγάδης (Κιθάρες, Ηχοληψία – Μίξη – Mastering)
Νίκος Γεωργάκης (Κιθάρες – Φωνή)
Φαίη Ψωμαδάκη (Πλήκτρα)

 

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

17 − 1 =