Η Γιορτή της συνΑνθρωπίας

Η Γιορτή της συνΑνθρωπίαςΗ Γιορτή της συνΑνθρωπίας

Ο μεγάλος διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός StarClassic Radio, έχει τη χαρά να σας προσκαλεί και φέτος στην ετήσια γιορτή που διοργανώνει για τη στήριξη ατόμων και ομάδων που χρήζουν άμεσης οικονομικής βοήθειας.
Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου και ώρα 9:00, στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης θα δοθεί jazz συναυλία -κονσέρτο για πιάνο και φωνή με έργα του διεθνούς ρεπερτορίου από την εξαίρετη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μάρε μουμτζίδου, συνοδεία πιάνου από τον Φίλιππο Κωσταβέλη.

Τη συναυλία πλαισιώνουν μουσικά με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκη δύο θαυμάσιοι ερμηνευτές, η Μαριάννα Μποζαπαλίδου και ο Γιάννης Λεκόπουλος συνοδεία πιάνου από τον Παναγιώτη Κοσμίδη. Οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς παρουσιάζοντας τις μουσικές τους για εσάς και τους συνΑνθρωπικούς στόχους του ραδιοφώνου.

Τα έσοδα θα διατεθούν εξ΄ολοκλήρου για την υποστήριξη των συνΑνθρώπων μας που βεβαιωμένα βρίσκονται σε ακραία οικονομική ανέχεια.

* Συμβολική συμμετοχή: 5 ευρώ

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τη φιλοσοφία και τις δράσεις του σταθμού μας επισκεπτόμενοι το portal: www.starclassic.gr.

Πληροφορίες
Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου
Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης (Φράγκων 15, τηλ.: 2310 510551, 522157)
Ώρα: 21:00
Είσοδος: 5 ευρώ
Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση …

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ

1. To KΡΑΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας συναυλιών.

2. Το σπουδαίο studio ηχογραφήσεων EAST SIDE στη Λακκιά της Θεσσαλονίκης, για την παροχή της ηχητικής κάλυψης της συναυλίας

3. Την βιοτεχνία παιχνιδιών ΑRGY TOYS (Γιαπαντζάλης Δημήτριος Α.) στη Θέρμη και ιδιαιτέρως την κα Ελένη Τζιτζίδου για την προσφορά επιτραπέζιων παιχνιδιών, δικής τους παραγωγής, που θα κληρωθούν την βραδιά της συναυλίας.

4. Την Κάβα Ποτών ΤΑΝΟΥΡΗΣ στη Θέρμη Θεσσαλονίκης για την ευγενική χορηγία σε λευκό και ημίγλυκο κρασί που θα προσφέρουμε στη μικρή γιορτή που θα ακολουθήσει τη συναυλία…

5. Την εταιρεία Biscotti_Tsoungari, μια επιχείρηση που πραγματικά παράγει ποιότητα, για την ευγενική χορηγία σε μελομακάρονα, χριστουγεννιάτικα και αλμυρά μπισκότα που θα προσφέρουμε μετά το πέρας της συναυλίας!….

6. Τους κυρίους ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΑΚΗ για την προσφορά δύο διανυκτερεύσεων στον ΞΕΝΩΝΑ ΜΥΡΙΧΟ στο γραφικό χωριό Σισάνι, στους πρόποδες του όρους Ασκίου. Ένας ιδανικός προορισμός για οικογένειες, παρέες και ανθρώπους που αγαπάνε τη φύση και το βουνό.

7. Τους χορηγούς επικοινωνίας Κουλτουρόσουπα, Music Heaven, Kyklos Art Studio, E-charity, Museekart, Rejected.

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × 1 =