Η Ζαχαρούλα και το ταξίδι …

Η Ζαχαρούλα και το ταξίδι ...Γεννήθηκε και ενηλικιώθηκε στα Χανιά της Κρήτης.
Ως αθεράπευτα ρομαντικός άνθρωπος, βρήκε διέξοδο στις τέχνες.

Οι σπουδές της στο θέατρο (Δραματική Σχολή Βεάκη), οι παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε (ΜΗΔΕΙΑ – Επίδαυρος σκηνοθεσια Ανατόλι Βασίλιεφ ΕΡΩΦΙΛΗ – Ηρώδειο σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαίδη και άλλες), καθώς και η χρόνια ζύμωση της με την μουσική, την οδήγησαν στο να στραφεί στην πέμπτη των τεχνών. Στο ταξίδι της στη μουσική, είχε και έχει πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους να τη βοηθήσουν, με βασικούς συνταξιδιώτες και δασκάλους την Julie Massino και την Έλλη Πασπαλά.

Οι μουσικές σπουδές της στο πιάνο, στην αρμονία, και στο σύγχρονο τραγούδι, αποτελούν για εκείνη ασπίδα σωτηρίας και συνταγή επιτυχίας, στις μέχρι τώρα live εμφανίσεις της, σε χώρους όπως το ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ και το CABARET VOLTAIRE.
Η Ζαχαρούλα πια αποβιβάστηκε στον κόσμο της μουσικής και η «Antelma Music» του Στάθη Δρογώση, αποτελεί τον πρώτο της σταθμό. Μέσα από την διεύθυνση www.antelmamusic.com μπορεί κανείς να κατεβάσει ολόκληρο το album της Ζαχαρούλας μαζί με το artwork και τους στίχους σε εκτυπώσιμο αρχείο.. Οι στίχοι των πέντε τραγουδιών ανήκουν στους αδερφικούς της φίλους Νικόλα Φραγκιουδάκη και Βασίλη Χατζηδημητράκη,
Η μουσική είναι του εξαιρετικού συνθέτη Σπύρου Πρατίλα.
Η ξεχωριστή ενορχήστρωση του Πάρι Περυσινάκη.
Η παραγωγή της Ζαχαρούλας.

Γνωρίστε περισσότερα για τη Ζαχαρούλα κάνοντας κλικ στο zacharoula.weebly.com ή παρακολουθώντας το video clip «ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ»

ή απλά ακούγοντας τα πέντε τραγούδια της στο διαδίκτυο «ΟΧΙ ΝΑΝΙ» «ΣΑΝ ΑΔΕΙΟ ΣΠΙΤΙ» «ΑΜΕΛΙ» «ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ» «ΣΕ ΑΓΑΠΩ»

Ένα ταξίδι που για να πραγματοποιηθεί, η προετοιμασία του κράτησε χρόνια…
Ευχαριστούμε

 

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *