Ιστορίες Τραγουδιών για Φωνή & Πιάνο

Ιστορίες Τραγουδιών για Φωνή & ΠιάνοΙστορίες Τραγουδιών για Φωνή & Πιάνο. Ο Βασίλης Λέκκας περιγράφει μουσικές ιστορίες, αυτές που κουβαλάμε στη μνήμη μας και στην ψυχή μας, αυτές που μπορούν κάθε στιγμή να ξεδιπλωθούν απλά ή σύνθετα αλλά παραμένοντας πάντα το ίδιο μαγικές.

«Κεμάλ», «Η μπαλάντα των αισθήσεων», «Κυριακή απόγευμα», «Κάστρα», «Κοίτα με στα μάτια», «Θα σε βρω όπου και να ΄σαι», «Τι είν΄αυτό που τόσο σε φοβίζει», «Κλειστό Λόγω Αγάπης» είναι μερικοί από τους τίτλους τραγουδιών στην παράσταση «Ιστορίες τραγουδιών για φωνή και πιάνο» όπου ο Βασίλης Λέκκας με το δυναμικό λυρισμό στην ερμηνεία του αλλά και την ειλικρίνεια έκφρασης, με την ιδιαίτερη σκηνική του παρουσία αλλά και τη θεατρική εμπειρία που φέρει, γίνεται ο ιδανικός εκφραστής μίας μουσικής διαδρομής εν μέσω παραμυθένιων σταθμών και δυνατών συναισθημάτων.

« Ιστορίες Τραγουδιών για Φωνή & Πιάνο » τραγούδια ορόσημα του Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Μαρκόπουλου, Γιάννη Σπάθα, Μάνου Τρανταλίδη, Βάσως Αλλαγιάννη και άλλων σπουδαίων συνθετών, που μέσα στον χρόνο δεν αλλοιώθηκε, δεν χάθηκε η μαγεία τους …

και η συνέχειά τους, επί σκηνής!

Ερμηνεία : Βασίλης Λέκκας
Πιάνο : Γιώργος Σαλτάρης

‘ Ιστορίες Τραγουδιών για Φωνή & Πιάνο ‘

Σάββατο 19 Μαρτίου: Νυν Και Αει, Ηράκλειο
Κυριακή 20 Μαρτίου: Βυρσοδεψείο Χανιά-Vyrsodepseio Chania / Πολιτισμός και Ψυχαγωγία Χανιά

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 + 9 =