Κρινιώ Νικολάου live @ ΖΟΟ, Παρασκευή 10 Μαρτίου

Κρινιώ Νικολάου live @ ΖΟΟΗ Αγαπημένη ερμηνεύτρια και συνθέτρια Κρινιώ Νικολάου, στο ZOO BAR στην Ραφήνα την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 22:00

Παρέα με τους Μουσικούς της και τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, η Κρινιώ θα μας ταξιδέψει Μουσικά, όπως μόνο αυτή ξέρει, πλέκοντας μελωδίες με μαγικό τρόπο.

Και φυσικά δεν θα λείψουν τραγούδια από τις παλαιότερες και νεότερες δισκογραφίες της, και μοναδικές διασκευές από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, γεμάτο μελωδίες και δυνατές ερμηνείες.

Η Κρινιώ σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό Live γεμάτο εκπλήξεις και όμορφες στιγμές.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στην ηλικία των 7 ο πατέρας της, που αγαπούσε πολύ τη μουσική, την  πήγε στο Ωδείο Αθηνών για να μάθει πιάνο. Πολύ γρήγορα η μουσική έγινε και δική της αγάπη… Ανακάλυψε μία «δύναμη» που δεν ήξερε ότι είχε και οτι ακολούθησε ήταν μονόδρομος… θεωρία, αρμονία, πιάνο,σύνθεση, τραγούδι..
Το 1992, βρέθηκε με φίλους μουσικούς να παίζει σε μικρούς χώρους, αναζητώντας νέα μονοπάτια έκφρασης που σύντομα συνοδεύονταν απόδικές της μουσικές και τραγούδια. Μία από αυτές τις βραδιές έγινε αφορμή για να γνωρίσει τον Γιάννη Σπανό και να έχει την πρώτη της σημαντική συνεργασία,τραγουδώντας μαζί του, δικές του δημιουργίες.

link: www.krinionikolaou.gr

ZOO cafe-bar – Λ.Φλέμινγκ 54, Ραφήνα
Παρασκευή 10 Μαρτίου
Ώρα: 22:00

Άλλα Άρθρα:

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × five =