Μαρία Λούκα – Ακόμα Είσαι Εδώ

Τη Μαρία Λούκα την είδαμε πριν μερικά χρόνια στο πλάι του Σωκράτη Μάλαμα, στις συναυλίες ανά την Ελλάδα και μας εντυπωσίασε η αέρινη παρουσία και η εκφραστική φωνή της.
Σήμερα η εξαιρετική ερμηνεύτρια έχει τη δική της δισκογραφία και στο βιογραφικό της πολλές αξιόλογες συνεργασίες με Ελληνες τραγουδοποιούς όπως οι Γιάννης Μαρκόπουλος, Ελένη Βιτάλη, Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος, Σωκράτης Μάλαμας, Γιάννης Χαρούλης, Νίκος Μαμαγκάκης, Μανώλης Λιδάκης κ.α..

Η Μαρία Λούκα γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές στο ωδείο του Ηρακλείου Κρήτης, και τις συνέχισε στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Επίσης, παρακολούθησε μαθήματα στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στο “Θέατρο των Αλλαγών”.
Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά ήταν το 2006 με το άλμπουμ “Καλημέρα” στο οποίο συμμετείχε και ο Σωκράτης Μάλαμας.
Με τον δεύτερο δίσκο της που έχει τίτλο “Ιστορίες” (2009), η Μαρία Λούκα επιβεβαιώνει τις προσδοκίες του μουσικού κοινού καθώς εκτός των συνθέσεων των Νίκου Ζουρνή, Κώστα Παρίση και Χάρη Μανουσάκη καταθέτει και τα δικά της τραγούδια.
Πρόσφατα, η Μαρία Λούκα συμμετείχε στον πρώτο δίσκο του νέου τραγουδοποιού Νίκου Ζουρνή με τίτλο «Χιλιόμετρα», με τα τραγούδια “Σκόνη Αστρική ” και “Θέλω να σου τραγουδήσω” αλλά και στον live δίσκο του Παύλου Παυλίδη.
Τον Νοέμβριο του 2009 εμφανίστηκε σε έναν από τους ιστορικότερους ροκ χώρους της Ελλάδας, το Κύτταρο, μαζί με τους Γ. Κούτρα, Α. Μιτζέλο και Γ. Νταγάκη.

Σήμερα η Μαρία Λούκα παρουσιάζει το καινούργιο τραγούδι “Ακόμα Είσαι Εδώ” σε μουσική και στίχους του Δημήτρη Καρρά, το οποίο προσφέρει στο κοινό δωρεάν, μέσω του in.gr

Ακούστε και κατεβάστε δωρεάν το τραγούδι της Μαρίας Λούκα Ακόμα Είσαι Εδώ

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × 2 =