Μαρία Μαθιουδάκη – Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε

Μαρία Μαθιουδάκη - Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστεΤέσσερις μήνες μετά την ψηφιακή κυκλοφορία του τραγουδιού “Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε“, το οποίο προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, η ταλαντούχα νέα τραγουδοποιός Μαρία Μαθιουδάκη, παρουσιάζει την πρώτη προσωπική ομότιτλη δισκογραφική της δουλειά, η οποία κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρία «Protasis Music”.

Ο δίσκος περιλαμβάνει 8 τραγούδια –7 δικές της δημιουργίες, καθώς υπογράφει η ίδια τη μουσική και τους στίχους και μία επανεκτέλεση του αγαπημένου κομματιού «Κουτσή κιθάρα» του Μάνου Λοίζου και του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Η Μαρία Μαθιουδάκη
στο δίσκο «Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε» με χιούμορ, ευαισθησία και ειλικρίνεια, καταφέρνει με τους στίχους της να μας κάνει να προβληματιστούμε και την αμέσως επόμενη στιγμή να χαμογελάσουμε, βρίσκοντας πάντα τον τρόπο να «ξετρυπώσει» την θετική πλευρά της ζωής!

Τους στίχους της ντύνουν κυρίως ακουστικές μπαλάντες, με στοιχεία ροκ – ποπ, ενώ η ερμηνεία της, με την καθαρότητα και την αμεσότητα που τη διακρίνει δημιουργεί ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα!
Τη σφραγίδα του σ’ αυτό το album έχει βάλει ο εξαιρετικός μουσικός και συνθέτης Απόστολος Καλτσάς, υπογράφοντας όλες τις ενορχηστρώσεις, οι οποίες υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο το ύφος της τραγουδοποιού, αναδεικνύοντας το προσωπικό της στυλ!

To cd “Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε» της Μαρίας Μαθιουδάκη είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα δισκοπωλεία σ’ όλη την Ελλάδα.
Ακολουθεί άλλο ένα δείγμα της δουλειάς αυτής, με τίτλο «Μελάνι».

 

Καλή ακρόαση!

Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε

Μελάνι

Σχετικοί σύνδεσμοι:
Facebook page
Reverbnation

Καλή ακρόαση!

Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε

Μελάνι

Σχετικοί σύνδεσμοι:
Facebook page
Reverbnation

Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Έλενα Χριστάκου
elenachristakou@gmail.com

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nineteen − 10 =