Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως

Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως‘ Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ

Την Παρασκευή 13 Μαϊου, ο μεγάλος συνθέτης και η σύγχρονη ερμηνεύτρια θα βρεθούν στο Παλλάς για να παρουσιάσουν μαζί σε μια μοναδική μουσική παράσταση το έργο Η Παγωμένη Θεατρίνα σε στίχους Νίκου Γκάτσου, αλλά και τραγούδια τους που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, σε μία μουσική παράσταση με τον τίτλο Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως.

«Η παγωμένη θεατρίνα» παρουσιάζεται ως μουσική παράσταση για πρώτη φορά στο ιστορικό θέατρο Παλλάς κάτω από την μπαγκέτα του Δημήτρη Παπαδημητρίου και είναι ο τρίτο κατά σειρά έργο του Νίκου Γκάτσου που μελοποιεί ο συνθέτης -έχουν προηγηθεί το «Λουλούδι στη φωτιά» με τη Φωτεινή Δάρρα και οι «Μέρες Επιταφίου» με τον Μανώλη Μητσιά.

Μαζί τους στο Παλλάς εμφανίζεται ο ταλαντούχος Θανάσης Αλευράς και στη μουσική παράσταση παίζει το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων και η Λαϊκή ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν επίσης: Ο Μουσικός Όμιλος των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης & η Χορωδία GraduArti (Απόφοιτοι των Αρσακείων Σχολείων)
Στο δεύτερο μέρος της παράστασης θα παρουσιαστούν τραγούδια από την κοινή μουσική δημιουργία των δύο καλλιτεχνών, αλλά και τραγούδια που χαρακτηρίζουν την μέχρι τώρα πορεία τους μέσα από μεγάλες συνεργασίες με ερμηνευτές και σπουδαίους συνθέτες.
Στην έναρξη της μουσικής αυτής εκδήλωσης, η Φωτεινή Δάρρα και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου θα παρουσιάσουν τη νέα συνθέτρια Ειρήνη Βαλεντίνοβα-Ζαμάνου σε ένα δεκάλεπτο πρόγραμμα που θα ντύσει μελωδικά τη μουσική παράσταση με δικές της συνθέσεις.

Συντελεστές

Μαζί τους εμφανίζεται ο ταλαντούχος Θανάσης Αλευράς και στη συναυλία παίζει το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων και η Λαϊκή ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής.

Στην εκδήλωση επίσης συμμετέχουν: Ο Μουσικός Όμιλος των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης & η Χορωδία GraduArti (Απόφοιτοι των Αρσακείων Σχολείων)

Διδασκαλία-Χορωδιακή Επεξεργασία κ. Χριστίνα Βαρσάμη-Κούκνη.

 

Πληροφορίες:

Τόπος: Θέατρο Παλλάς – Βουκουρεστίου 5, Αθήνα
Ημερομηνία: Παρασκευή 13 Μαϊου 2016
Ώρα έναρξης: 21:00
Πληροφορίες: Facebook Events
Τηλ.: 210 3213100
Εισιτήρια: ΠΛΑΤΕΙΑ:

ΖΩΝΗ VIP : 32€
ΖΩΝΗ Α’ : 25€
ΖΩΝΗ Β’ : 23€
ΖΩΝΗ Γ’ : 20€
ΖΩΝΗ Δ’ : 17€
ΘΕΩΡΕΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ (ΣΤ’) : 10€
ΕΞΩΣΤΗΣ:

ΖΩΝΗ Ζ1 : 18€
ΖΩΝΗ Ζ2 : 15€
ΖΩΝΗ Ζ3 : 10€
ΘΕΩΡΕΙΑ VIP (Η9 – Η15) : 21€
ΘΕΩΡΕΙΑ (Η1, Η2, Η3, Η4, Η5, Η19, Η20, Η21, Η22, Η23) : 8€
ΘΕΩΡΕΙΑ (Η6, Η7, Η8, Η16, Η17, Η18) : 10€

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nineteen − nine =