Οι Onirama παρέσυραν το Λονδίνο στο Worldparty

Οι Onirama παρέσυραν το Λονδίνο στο WorldpartyΤην περασμένη Τρίτη 10 Μαΐου, οι Onirama έδωσαν την πρώτη τους συναυλία στο Λονδίνο, στο κατάμεστο O2Forum KentishTown, έναν από τους σημαντικότερους συναυλιακούς χώρους του Λονδίνου.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η παρέα του γοήτευσαν, μάγεψαν και παρέσυραν σε ένα ατέλειωτο party το Λονδρέζικο κοινό και τους fansτους, υπενθυμίζοντάς τους πως ο «καθένας μας ζει μονάχα μια φορά», άρα πρέπει να ζούμε την κάθε μας στιγμή, έχοντας πάντα θετική ενέργεια. Άλλωστε η θετική ενέργεια και η αλληλεπίδρασή τους στο κοινό που τους ακολουθεί και παρακολουθεί είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά των Onirama και η μεγάλη τους επιτυχία «Worldparty (TheYoLosong)» αποτέλεσε και το εισιτήριό τους στο θρίαμβο που έζησαν στο πρώτο τους Live στο Λονδίνο.

Η Attica enter tainment, η εταιρεία παραγωγής που έχει συνδέσει το όνομά της με τη ψυχαγωγία των Ελλήνων του εξωτερικού, οργάνωσε μια εντυπωσιακή παραγωγή και ετοίμασε πολλές εκπλήξεις για το κοινό της συναυλίας, πλαισιώνοντας τους Onirama με σημαντικούς guests.

Η μόλις 20 χρονών «Smaragda», που σπουδάζει στο Λονδίνο κι έχει, ήδη από τα 17 της, κυκλοφορήσει το πρώτο της single, ανέλαβε το openingact της συναυλίας, προθερμαίνοντας το κοινό για όσα ακολούθησαν. Τη σκυτάλη πήρε ο Stereo Mike, γνωστός από τη συμμετοχή του στο πλευρό του Λούκα Γιώρκα στην Ελληνική συμμετοχή στο διαγωνισμό της Eurovision του 2011, ενώ ο Πάνος Μουζουράκης «απογείωσε» τη βραδιά, τραγουδώντας μαζί με το Θοδωρή Μαραντίνη. Τα χορευτικά της βραδιάς ανέλαβαν οι δίδυμες χορεύτριες Έλενα και Φένια Τσικιτίκου που εντυπωσίασαν, πλαισιώνοντας το Θοδωρή Μαραντίνη.
Το πρώτο live των Onirama στο Λονδίνο τίμησε με την παρουσία του και ο Γιώργος Λεβέντης, στέλεχος της Sony Music Enter tainment.

Μετά από ένα τόσο «εκρηκτικό» live το σίγουρο είναι ότι η πορεία των Onirama στο εξωτερικό θα συνεχιστεί, με ακόμα περισσότερα liveκι επιτυχίες.

 

“World party (The YoLo song)”

 

 

 

 

 

 

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ten − four =