Ο Βασίλης Μπαμπανιάρης στο Tardo Music Bar

Ο Βασίλης Μπαμπανιάρης στο Tardo Music BarΤην Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, ο τραγουδοποιός Βασίλης Μπαμπανιάρης συνεχίζει τις φετινές εμφανίσεις του στον Tardo Music Bar στον Πειραιά, παρουσιάζοντας τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από τις δύο προσωπικές δισκογραφικές του δουλειές «Μονόγραμμα» και «Δεν ανήκω εδώ»
μαζί με δυνατές διασκευές απο την ελληνική ποπ ροκ και έντεχνη μουσική σκηνή.

Μαζί του στο σαξόφωνο και στα φωνητικά ο Κωνσταντίνος Βιτώρος

Ο Βασίλης Μπαμπανιάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι Κορινθίας. Ξεκίνησε την καριέρα του ως μουσικός στην παιδική φιλαρμονική παίζοντας τρομπέτα, για να συνεχίσει με σπουδές κλασικής και ηλεκτρικής κιθάρας, jazz αρμονίας, ενορχήστρωσης και μαθήματα φωνητικής.Με μουσικές επιρροές όπως ο Λοΐζος και ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης και ο Ξυλούρης, αλλά και κλασικά ακούσματα της διεθνούς μουσικής rock σκηνής, μεγάλωσε με ερεθίσματα ετερόκλητα, αλλά εξίσου σημαντικά, αφού η μουσική για εκείνον δεν έχει όρια και πλαίσια, ταμπέλες και σύνορα…

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του νέου τραγουδοποιού και κιθαρίστα Βασίλη Μπαμπανιάρη κυκλοφόρησε με τίτλο «Μονόγραμμα» από τη δισκογραφική εταιρία «No Label» και το «Μουσικό Ταχυδρομείο». Ο δίσκος σε pop-rock ύφος, με έντονα κιθαριστικά μέρη, είναι σε μουσική και στίχους δικούς του και μουσική επιμέλεια του «Πήγασος».

Το cd περιέχει 10 τραγούδια από τα οποία έχει ήδη ξεχωρίσει το ομώνυμο, ενώ οι σελίδες του Β. Μπαμπανιάρη στο Facebook και στο MySpace συγκεντρώνουν περισσότερους από 7.000 εγγεγραμμένους φίλους. Άλλα τραγούδια που έχουν ήδη ξεχωρίσει, είναι τα πιο rock «Τεχνητή Αναπνοή», «Αν Θα Γυρνούσα Πάλι Στη Ζωή», η μπαλάντα «Όλα Αυτά Που Αγάπησα», καθώς και το «Πώς να Κρατηθώ Μακριά Σου».

 

 

Πληροφορίες:

Τόπος: Tardo music bar – Κουντουριώτου 164, Πειραιάς
Ημερομηνία: Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015
Ώρα έναρξης: 22:00
Πληροφορίες: Facebook Events
τηλ. κρατήσεων 211 407 7938
Γενική είσοδος: Είσοδος ελεύθερη

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × 5 =