Ο Κώστας Τζιαγκούλας στην Αλατόστρατας

Ο Κώστας Τζιαγκούλας στην Αποθήκη ΑλατόστραταςΗ Αλατοστράτα έχει τη χαρά να φιλοξενεί στην Αποθήκη το φιλοζωικό σωματείο “Προστασία των Αδέσποτων Ζώων”, στη συναυλία που διοργανώνει με τον Κώστα Τζιαγκούλα και τη μπάντα του, με σκοπό να βοηθηθούν τα αδέσποτα της περιοχής του Αλμυρού.

Τον Κώστα Τζιαγκούλα τον γνωρίσαμε στον Αλμυρό τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν συνόδευε το Γιάννη Σπανό σε συναυλία στην Αποθήκη της Αλατοστράτας, και πάλι για καλό σκοπό.

Κώστας Τζιαγκούλας: Κιθάρα, Φωνή
Θοδωρής Χριστόπουλος: Πιάνο
Ηλίας Βελλής: Μπουζούκι, Λαούτο

*Οι τροφές μαζί με μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου του φιλοζωικού σωματείου “Προστασία Αδέσποτων Ζώων“.

Ο Κώστας Τζιαγκούλας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε στα εννιά του χρόνια μαθαίνοντας κλασική κιθάρα και συνέχισε λαμβάνοντας μέρος σε δημοτικές φιλαρμονικές ορχήστρες μαθαίνοντας και παίζοντας κλαρίνο. Τελειώνοντας το Λύκειο γράφτηκε στο Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και σπούδασε Ανώτερα Θεωρητικά.

Παράλληλα, το ίδιο διάστημα εμφανίστηκε σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης ως τραγουδιστής και μουσικός, εργάστηκε σε ωδεία ως δάσκαλος μουσικής και συμμετείχε σε δισκογραφικές δουλειές ως μουσικός.
Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας συνεργάστηκε με γνωστούς και εξαιρετικούς τραγουδοποιούς όπως ο Γιώργος Ζήκας, ο Γιώργος Σταυριανός, ο Λίνος Κόκοτος, ο Κώστας Λιάκουρης, ο Πέτρος Δουρδουμπάκης κ.α. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με το συνθέτη Γιάννη Σπανό ο οποίος του εμπιστεύθηκε δύο τραγούδια προς επανεκτέλεση για την πρώτη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο ΄΄ Άσε τη σκέψη εδώ ΄΄.

Προαιρετικά όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει μια σακούλα ξηρά τροφή.

 

Πληροφορίες:

Τόπος: Αποθήκη Αλατόστρατας – Αλμυρός Βόλου
Ημερομηνία: Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015
Ώρα έναρξης: 21:30
Γενική είσοδος: 5€

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 + 5 =