Ο Π. Καλαντζόπουλος στο Το Τέλειο Έγκλημα

Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος στο Το Τέλειο ΈγκλημαΟ Παναγιώτης Καλαντζόπουλος  συνθέτης μουσικής και τραγουδιών  που έχουν “ντύσει” ιστορίες για το γυαλί και το πανί, κατάφερε να μπει στην ουσία της μελωδικής μουσικής και εξελίχθηκε σ’ έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς της γενιάς του.

Από τα 90’s έως σήμερα, έγραψε μερικά από τα πιο μεστά κομμάτια της εποχής μας: «Με τα Μάτια Κλειστά», «Λευκό μου Γιασεμί», “Summertime in Prague”, «Να ’χα Δυο Ζωές», «Ενός Λεπτού Φιλί»…

Η Νεφέλη Φασουλή και η Μαντώ Παναγιωτάκη (Les Trois Femmes) είναι δύο γοητευτικές και διάφανες φωνές που μοιράζονται πολλά από τα νέα τραγούδια στο στυλ του Mεσοπολέμου του Καλαντζόπουλου όπως « Το Τέλειο Έγκλημα», «Τ’ αρσενικό».

Στο καινούργιο αυτό project, ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος ξεκινά με βάση ένα Τρίο με τον Γιώργο Παλαμιώτη στο μπάσσο και την κιθάρα και τον Νίκο Παπαβρανούση στα τύμπανα και παρουσιάζουν νέα ανέκδοτα τραγούδια μερικά από τα οποία έχουν γραφτεί πάνω σε μονόστηλα εφημερίδων για εγκλήματα γυναικών.

Μια μουσική σύμπραξη «Το Τέλειο Έγκλημα» παίζει, χορεύει, συγκινεί… σε μια παράδοξη συνύπαρξη από pop-art μελόδραμα, σουϊνγκ, παιδικό κιτς, περιφερόμενες ψευδαισθήσεις και θολές προσευχές.

 

Το Τέλειο Έγκλημα με:

Παναγιώτη Καλαντζόπουλο
Νεφέλη Φασουλή
Μαντώ Παναγιωτάκη
Γιώργο Παλαμιώτη
Νίκο Παπαβρανούση

… νέα τραγούδια, νέες συνεργασίες  σε κλίμα μεσοπολέμου στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου

 

Πληροφορίες:

Τόπος: Νομισματικό Μουσείο – Πανεπιστημίου 12, Αθήνα
Ημερομηνία: Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Ώρα έναρξης: 21:00Πληροφορίες:Τηλ. 210 3610067Γενική είσοδος:Δεν υπάρχει εισιτήριο εισόδου για τις συναυλίες – Υποχρεωτική η κατανάλωση ενός ποτού για την παρακολούθηση του live

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *