Στέλιος Αντωνίου – ¨Γνωστή Οπτασία¨

Στέλιος Αντωνίου - ¨Γνωστή Οπτασία¨Ο Στέλιος Αντωνίου γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου 1984.  Από μικρός έδειξε το ενδιαφέρον του στη μουσική όπου ξεκίνησε εντατικά μαθήματα κιθάρας, μπάσου και φωνής. Έφηβος υπήρξε μέλος σε πολλά νεανικά συγκροτήματα όπου εμφανιζόταν σε όλη την Κύπρο.

Στα 20 του πήγε για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Ρέθυμνο.
Το 2004 μπήκε στην μουσική ομάδα του Πανεπιστημίου Κρήτης καθώς επίσης έγινε μέλος στο γνωστό συγκρότημα “Νυχτοβάτες.”

Συμμετείχε στην δισκογραφική δουλειά  του συγκροτήματος  “Νυχτοβάτες” στα τραγούδια: ”Απόψε κάνει κρύο”, “Το κελί”, “Αυτό το βράδυ”, “Κι άν κρυφτείς”, “’Οσο κι αν προσπαθώ.”
Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Κρήτη συνεργάστηκε με πάρα πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, έγινε γνωστός στο νησί και έπαιξε σε όλες τις μουσικές σκηνές. Το 2010 ξεκίνησε τις σπουδές φωνητικής στην Λία Βίσση και στον Γιάννη Σκουλά στην Αθήνα.

Παράλληλα ξεκίνησε μεταπτυχιακό στην Λευκωσία της Κύπρου (ΜΒΑ)  Συνεργάστηκε με τους OTHERVIEW, και δημιούργησε το Στούντιο (Stelios Antoniou music studio productions) όπου έκανε παραγωγές τραγουδιών και διάφορα projects  Τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, έκανε εμφανίσεις σε μεγάλα και μικρά events (Cyprus Aid), έκανε τηλεοπτικές εμφανίσεις καθώς και  σε events του MUST MAGAZINE, ‘ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ’.

‘Ητανε μέλος του συγκροτήματος Downtown Grooves μαζί με την Μυρτώ Μελετίου και τον Ρενο Σονερ. Hard Rock Cafe, ΜΤΝ, βραβεύσεις, τηλεόραση, private parties etc. ήταν μερικά από  τα events που παουσιάστηκαν μαζί.
Τον τελευταίο χρόνο συνεργάζεται με την τραγουδίστρια του Robie Williams, Andrea Grant όπου κανανε μαζι  εμφανισεις για το Sunshine Radio Cyprus και αναμενονται και αλλες στην Αγγλία.Ξεκίνησε να γράφει δική του μουσική  στίχους και παράλληλα με το συγκρότημα, το (καλοκαίρι του 2013 μεχρι σήμερα) εγινε ο βασικός τραγουδιστής/ κιθαρίστας στο Anassa Deluxe Hotel όπου θεωρείται ένα από από τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο. Αυτή την στιγμή ετοιμάζει ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

Κυκλοφόρησε το πρώτο του Τραγούδι με τίτλο ΄Γνωστή Οπτασία΄. Θα το βρειτε youtube, soundcloud facebook, spotify, itunes, amazon.

www.facebook.com/stlsantoniou
open.spotify.com/artist/1jpVeZM2Ynjm8lkTNTDka0
itun.es/cy/Qf8F9
www.youtube.com/user/steliosshogohan
soundcloud.com/steliosantoniou
https://twitter.com/shogohan
www.facebook.com/stelios.antoniou.18

 

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleven + 14 =