Το νέο της single της Άνθια – Ένα ρούχο μου παλιό

Άνθια - Ένα ρούχο μου παλιόΈχοντας ήδη χαράξει μια επιτυχημένη καλλιτεχνική πορεία, η τραγουδοποιός Άνθια παρουσιάζει το νέο της single με τίτλο “Ένα ρούχο μου παλιό”.
Σε μουσική και στίχους της Άνθιας και ενορχήστρωση της Άννας Μανωλαράκη, πρόκειται για ένα ρυθμικό τραγούδι σε jazz/swing ρυθμούς που πλαισιώνεται από την αισθαντική φωνή της δημιουργού του.

Η ρετρό μελωδία σε συνδυασμό με την jazz θεματολογία των στίχων και την βελούδινη ερμηνεία δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που ταξιδεύει σε άλλες εποχές, με το ρεφρέν του τραγουδιού να αφήνει μια μελαγχολική, νοσταλγική αίσθηση στον ακροατή.

Λίγα λόγια για την Άνθια

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από μουσική οικογένεια.
Η Άνθια δεν άργησε να δείξει την αγάπη και το μεγάλο πάθος της για την μουσική, καθώς στα επτά της χρόνια τραγουδούσε και έπαιζε ήδη τις πρώτες της συγχορδίες στην κιθάρα. Ανέκαθεν της άρεσε να εκφράζεται μέσω της μουσικής με δικές της μελωδίες και στίχους και έτσι η τραγουδοποιία της έγινε τρόπος ζωής.

Παράλληλα με το τραγούδι, παίζει κλασσική ακουστική και ηλεκτρικη κιθάρα. Το μουσικό της γούστο είναι ευρύ και έχει επιρροές από διάφορες μπάντες και καλλιτέχνες. Έχει πραγματοποιήσει πλήθος εμφανίσεων με διάφορα σχήματα, παίζοντας κυρίως ξένες και ελληνικές διασκευές, ενώ παράλληλα άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, μαθητεύοντας δίπλα στη μεγάλη ερμηνεύτρια και καθηγήτρια φωνητικής, Ελισσάβετ Καρατζόλη.
Από το 2011 έως και σήμερα η Άνθια παραδίδει η ίδια μαθήματα φωνητικής μοντέρνου τραγουδιού σε ωδείο της Αθήνας. Πλαισιωμένη από εξαίρετους συνεργάτες και μουσικούς, τον Αύγουστο του 2011 μας συστήνεται ως ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός με την πρώτη της δισκογραφική δουλειά που φέρει τον τίτλο «Σε Παιχνίδι Στημένο».

Ακούγοντας το album έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε όχι μόνο τις ερμηνευτικές της δυνατότητες , αλλά και τις υπέροχες συνθετικές και στιχουργικές δημιουργίες της, με ύφος που ποικίλει από τις rock μπαλάντες έως και τα latin ηχοχρώματα. Οι εμφανίσεις της Άνθιας συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία σε διάφορες μουσικές σκηνές και πολυχώρους τέχνης της Αθήνας.
Αυτή την περίοδο ηχογραφεί το δεύτερο προσωπικό της άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την Final Touch.

Kυκλοφορεί από την Final Touch (distributed by Cobalt).
Final Touch
www.finaltouch.gr
www.facebook.com/finaltouch.gr
www.twitter.com/FinalTouchGR
www.youtube.com/FinalTouchGR

 

 

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twelve + 15 =