Αντώνης Βαρθαλίτης – Βραδινή ζάλη

Παράλληλα με την θεατρική του καριέρα, ο ανερχόμενος τραγουδοποιός κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο το πρώτο του single με τίτλο “Ψάξε στο στίχο”.
Το τραγούδι αυτό αγκαλιάστηκε από το κόσμο και παίζει ακόμα σε ραδιόφωνα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Ο πολυτάλαντος Αντώνης Βαρθαλίτης, τα πρώτα μουσικά βήματα του οποίου άφησαν ήδη πολύ θετικές εντυπώσεις, παρουσιάζει το δεύτερο του single με τίτλο «Βραδινή ζάλη». Πρόκειται για ένα pop/rock κομμάτι τη σύνθεση του οποίου υπογράφει ο ίδιος, σε στίχους της Λυσάνδρας Αναστασοπούλου και του ιδίου, με μια γλυκιά κιθαριστική μελωδία που πλαισιώνεται από την απαλή φωνή του τραγουδιστή.
Την παραγωγή και την ενορχήστρωση έκανε ο Τάσος Θάνος.

Ένα μελαγχολικό, μεθυστικό κομμάτι για όλα τα συναισθήματα που συνοδεύουν τις καλοκαιρινές μας νύχτες!

Κυκλοφορεί από την Final Touch (distributed by Cobalt)

Λίγα λόγια για τον Αντώνη Βαρθαλίτη

Ο Αντώνης Βαρθαλίτης είναι 27 ετών και μένει στη Ραφήνα. Φοίτησε στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Γιώργου Αρμένη και ξεκίνησε την καριέρα του σε νεαρή ηλικία σαν ηθοποιός, μετρώντας ήδη πολλές επιτυχίες.
Έχει συμμετάσχει σε πλήθος παραστάσεων για τις ανάγκες των οποίων έχει συνεργαστεί στενά με την Κάρμεν Ρουγγέρη και τον μουσικοπαιδαγωγό και σκηνοθέτηΘωμά Κινδύνη, τον Γρηγόρη Χατζάκη και την Άννα Σεβαστή Τζίμα.

Η πιο πρόσφατη θεατρική συμμετοχή του ήταν στην παράσταση «Ruins of Passion» (αποσπάσματα από αρχαίες ελληνικές τραγωδίες στα αγγλικά) σε σκηνοθεσία του Νίκου Καμτσή, καθώς και στο «Λεωφορείο ο Πόθος» σε σκηνοθεσια Λεβάν Τσουλάτζε, στο Θέατρο «Άνεσις».
Τηλεοπτικά έχει εμφανιστεί στις σειρές «Μαρία η Άσχημη» σε σκηνοθεσία Ζένιας Χρυσανίδου και «Μάνα Χ Ουρανού» σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού.
Παράλληλα ασχολείται με τη μουσική, όπου συνθέτει και ερμηνεύει τα τραγούδια του που κινούνται σε pop/rock ύφος με jazz και έντεχνες αναφορές. Έχει γράψει τη μουσική της παιδικής παράστασης «Η Κολοκύθα που δεν Έγινε Άμαξα» (Θέατρο Vault), ενώ έχει συμμετάσχει σε μουσικές βραδιές με την Ελεάννα Φινοκαλιώτη στην Κυψέλη, και με την μπάντα Zen Comic στην Ανατολική Αττική. Ερμήνευσε δύο τραγούδια για τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spot της Cosmote.
Το δεύτερο του single κυκλοφορεί από την Final Touch.

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × 4 =