Βασίλης Ράλλης – Παρουσίαση δίσκου

Βασίλης Ράλλης Παρουσίαση δίσκου @Hollywood Stage«Ανησχυχία, Αταξία, Ανασφάλεια», είναι ο τίτλος με τον οποίο κυκλοφορεί ο πρώτος δίσκος του Βασίλη Ράλλη και τον οποίο παρουσίασε στη σκηνή του Hollywood Stage, την Παρασκευή 13 Μαΐου.

Ο δίσκος κινείται σε διάφορα μουσικά είδη, από το ροκ μέχρι το ρεμπέτικο, αφού συνδυάζονται ηλεκτρικές κιθάρες με μπουζούκι. Παράλληλα, οι electro χρωματισμοί εξασφαλίζουν ένα πολύ προσωπικό μουσικό κράμα.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με τους Πέτρος Παπαμιχαήλ & ΚΟΤΖΑΜ, να ζεσταίνουν το κοινό με ροκ ήχους και πάρα πολύ ενέργεια. Το πρώτο support έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και δημιούργησε ένα πολύ δυναμικό κλίμα.

Οι ΦΑΚΑ, οι οποίοι πήραν τη σκυτάλη, κατάφεραν να διατηρήσουν αυτό το κλίμα, παρά το πιο εναλλακτικό ύφος τους τόσο στιχουργικά όσο και μουσικά. Ο δυναμισμός τους πάνω στη σκηνή, επέτρεψε στον κόσμο να διασκεδάσει και να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του σχετικά με την εμφάνιση του Ράλλη.

Η ώρα 1, και ο Βασίλης Ράλλης ανέβηκε στη σκηνή με αυτοπεποίηθηση την οποία δε συναντάμε συχνά σε πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες. Σ’  αυτό συνέβαλε βέβαια και το κοινό, που έδειξε τον ενθουσιασμό του ήδη απ’τις πρώτες νότες.
Μαζί με τους guest καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί του στο δίσκο και συμμετείχαν σε κάποια τραγούδια (Δημήτρης Καρράς, Dimitrakis Ramone, Κατερίνα Μπουζάνη), ο Ράλλης κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό live, από το οποίο το κοινό έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Τόσο τα καινούρια του κομμάτια όσο και η άνεση που ένιωθε στη σκηνή αλλά και το δέσιμο που είχε με τους μουσικούς και τους συνεργάτες του λειτούργησαν καταλυτικά στην επιτυχία του live.

Το πάρτι συνεχίστηκε με επανεμφάνιση όλων των συγκροτημάτων, με περίσιο κέφι και μπόλικο χορό. Αν όλα τα live του είναι όπως εκείνο της Παρασκευής, η μελλοντική πορεία του διαγράφεται κάτι παραπάνω από υποσχόμενη.

Set List
1. Έξοδος Κινδύνου
2. Δεν σου Φωνάζω
3. Μακριά να Φύγουμε
4. Σε Μια Ξένη Γη
5. Κοσμοκράτορες
6. Τειρεσίας
7. Τουμπεκάκι
8. Γέρε Χρόνε
9. Disco Boy
10. Πειρατικό
11. Ρωμιός
12. Φωλιά
13. Ανησυχία Αταξία και Ανασφάλεια
14. Κράχτης
15. Αναστασία
16. Σιγά μην Κλάψω
17. Του Αιόλου τ’ ασκέρι
18. Δεν σου Φωνάζω

Τα κομμάτια 1,2,3,4,5,7,8,10,12,13,14,17 και 18 είναι από το καινούριο δίσκο του Βασίλη Ράλλη

Official links
www.facebook.com/VasilisRallisOfficialPage.gr

www.youtube.com/channel/UCq2X6yM2I9axYdXkOt4Eh7A

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × two =