Γιώργος Κυριακίδης – Εσένα πληγώνω

Γιώργος Κυριακίδης "Εσένα πληγώνω"Η Final Touch παρουσιάζει τον Γιώργο Κυριακίδη, έναν από τους πλέον υποσχόμενους καλλιτέχνες στην ελληνική Pop σκηνή!
Μετά από δύο τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ (“Όσα δεν μπόρεσα να πω” & “Θα ‘μαι κοντά σου”), επιστρέφει με νέο single, με τίτλο “Εσένα πληγώνω“.

Οι τρυφεροί στίχοι της Άρτεμις Μουρέττου συνδυάζονται με την μουσική του Γιώργου Κυριακίδη και του Bob Katsonis σε με πλούσια ενορχήστρωση που συνδυάζει πιάνο με ηλεκτρονικά στοιχεία και κιθαριστικά περάσματα.

Ο Γιώργος Κυριακίδης, με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του, προσφέρει ένα μελωδικό pop κομμάτι που αναμένεται να ξετρελάνει το νεανικό κοινό!

Kυκλοφορεί από την Final Touch (distributed by Cobalt).

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Κυριακίδη

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη και με καταγωγή από τις Σέρρες, ο Γιώργος Κυριακίδης, στα εφηβικά του χρόνια μετακόμισε στην Θήβα, η οποία και αποτέλεσε το εφαλτήριο της ανακάλυψης νέων μουσικών μονοπατιών.
Μελετώντας εντατικά κιθάρα και ακούγοντας ατέλειωτες ώρες μουσική, αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του συγκρότημα ώστε να παίζει τα κομμάτια που αγαπάει μπροστά σε κοινό, με αποτέλεσμα να κερδίσει πολύτιμες εμπειρίες και να πραγματοποιήσει τις πρώτες του ζωντανές εμφανίσεις.

Το 2009 υπήρξε δημιουργός του “SummerWave Festival” και το 2013 συνεμπνευστής του “Sunsound Festival”, δύο φεστιβάλ που γεμίζουν τα καλοκαίρια της Θήβας με μουσικές αγαπημένων καλλιτεχνών της ελληνικής σκηνής (μεταξύ των οποίων οι Claydee Lupa, Μόνιμος Κάτοικος, Mpliax 166, Elysion κ.α.).
Το 2010 δήλωσε συμμετοχή στο τηλεοπτικό Show του Alpha Greek Idol 2 και μεταξύ χιλιάδων υποψηφίων ανελίχθηκε στις πρώτες δεκάδες. Το 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο του digital sngle με τίτλο ”Όσα δεν μπόρεσα να πω” και ένα χρόνο αργότερα συνέχισε με το “Θα ‘μαι κοντά σου”, μια ατμοσφαιρική ερωτική Pop/Rock μπαλάντα.

Με τα λόγια του ιδίου:

“Επιτυχία για μένα είναι να καταφέρνω μέσα απ’ τη μουσική μου να κάνω τους ανθρώπους να νοιώθουν βαθιά συναισθήματα χαράς ή λύπης – έστω και για μια στιγμή- μιας και πλέον το καθημερινό άγχος και η ρουτίνα δεν το επιτρέπουν…”

“Πιστεύω πως όσο πιο σκληρή είναι η ζωή τόσο πιο όμορφα είναι και τα τραγούδια…”
– Γιώργος Κυριακίδης

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 + 13 =