Η Μαγεμένη Ευχή του Παναγιώτη Δημητρόπουλου

Η Μαγεμένη Ευχή του Παναγιώτη ΔημητρόπουλουΈνα βιβλίο για τις αξίες και τα σωστά πρότυπα που χρειάζονται σαν εφόδια τα παιδιά μας, επικεντρώνεται « Η Μαγεμένη Ευχή» του Παναγιώτη Δημητρόπουλου, από τις εκδόσεις Anima.

Η πρωταγωνίστρια του βιβλίου, η μικρή Νεφέλη με μια ευχή θέλησε να αλλάξει τη ζωή της. Νόμιζε πως κάθε αλλαγή είναι μόνο για το καλύτερο. Γρήγορα κατάλαβε πως πρέπει να προσέχουμε τι ευχόμαστε, γιατί για κάθε τι που μας προσφέρεται μπορεί κάτι άλλο να χάσουμε, κάτι το οποίο ήταν τόσο σημαντικό μα και τόσο δεδομένο που ποτέ δεν θα φανταζόμασταν τη ζωή μας χωρίς αυτό.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος γεννήθηκε στις 01 Ιουνίου στα Χανιά της Κρήτης. Είναι παντρεμένος με την Κυριακή Σεραφειμίδου Διοικητική Υπάλληλο της ΕΡΤ, πτυχιούχο του Τ.Ε.Ι ΣΕΡΡΩΝ στο τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Έχουν ένα κοριτσάκι την Καλλιόπη 8 ετών. Επιτυγχάνει το έτος 1997 σε Πανελλαδικό Διαγωνισμό των Ενόπλων Δυνάμεων και κατατάσσεται με τον βαθμό του Λχία (ΠΖ) στον ελληνικό Στρατό οπού υπηρετεί μέχρι και σήμερα με τον βαθμό του Αλχία (ΠΖ). Από το 2010 έχει εισαχθεί στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα των Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Πολιτισμού και βρίσκεται στο 3 έτος της φοίτησης του.

Ως Συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας και παραμυθιών έχει γράψει « Το χρυσαφένιο κουκούτσι» με κυκλοφορία από τις εκδόσεις Περίπλους το οποίο έχει εξαντληθεί και βρίσκεται σε επανέκδοση. Πρόσφατα, δηλαδή αρχές Μαΐου κυκλοφόρησε το δεύτερο συγγραφικό του έργο, » Η μαγεμένη ευχή» από τις εκδόσεις Anima.

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

9 + 14 =