Κώστας Λεμονίδης «Πάραλος» Νέα δισκογραφική δουλειά

Κώστας Λεμονίδης «Πάραλος» Νέα δισκογραφική δουλειάΜε μια διάθεση φυγής σε έναν ονειρικό κόσμο, ο Κώστας Λεμονίδης μας παρουσιάζει την τέταρτη προσωπική δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Πάραλος».

Όπως σημειώνει ο τραγουδοποιός «ο Πάραλος είναι ένα υπαρκτό μέρος, αλλά περισσότερο το αντιλαμβάνομαι σαν κάτι το φανταστικό, κάτι σαν την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» ή το «Stawberry Fields». Σαν τη σκέψη ασφαλείας … ένα μέρος που σκέφτεσαι ότι πηγαίνεις και χαλαρώνεις…».

Χαρακτηριστικό στοιχείο του album είναι οι δυνατές ατμοσφαιρικές στιγμές του  που σε ταξιδεύουν.

Το cd περιέχει 10 κομμάτια, σε συνθέσεις του Κώστα Λεμονίδη, ενώ συμμετέχουν δημιουργικά και η Ευαγγελία Μαυρίδου, η Ντέπη Χατζηκαμπάνη, η Αγνή Παλάντζα, ο Μιχάλης Μουλάκης, η Αριάδνη Λαδά, η Ελένη Τζιαμουράνη και o Αλέξανδρος Παβατζόγλου. Συμπεριλαμβάνεται και μία επανεκτέλεση του τραγουδιού «Γιεζαέλ».

Τα τραγούδια ερμηνεύουν η Αγγελική Τουμπανάκη, η Σοφία Νάσσιου, η Σοφία Ανδριανού, η Βάντα Πιέρρη και βέβαια ο  ίδιος ο συνθέτης, ο οποίος όπως μας έχει συνηθίσει στις τελευταίες δουλειές του, έχει ενσωματώσει στο cd και ένα ορχηστρικό κομμάτι, το ομότιτλο με το δίσκο «Πάραλος».

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Περικλής Χατζής (μπάσο), Πάνος Ανδρέου (τύμπανα), Νίκος Σάλτας (πλήκτρα & πιάνο), Απόστολος Καλτσάς  (μπάσο), Μιχάλης Ορφανίδης  (τύμπανα – κρουστά), Ευαγγελία Μαυρίδου (πλήκτρα – πιάνο), Φώτης Μυλωνάς (πλήκτρα – φλάουτο – φωνητικά), Αλέξανδρος Ιακώβου (βιολί), Κώστας Λεμονίδης (κιθάρες – μαντολίνο).

Στα φωνητικά η Έφη Καραγιάννη.

Σχεδιασμός εξωφύλλων: Μάριον Κουμπούρη.

H δισκογραφική δουλειά «Πάραλος» κυκλοφορεί από την Zefxis Music.

Track list

1. Πάραλος (ορχηστρικό)
2. Ταξίδι μ’απαγορευτικό
3. Άστρο που ταξιδεύει
4. Λίγο Πολύ
5. Το Τζάκετ
6. Σα Σκιά
7. Έχουμε χαθεί
8. Γιεζαέλ (επανεκτέλεση)
9. Facebook και Twitter γωνία
10. Ζωή και κάτι ακόμα

■  www.costaslemonidis.gr
■  www.facebook.com/Lemonidis.Costas

 

«Ταξίδι μ’ απαγορευτικό» – Ερμηνεύει η Αγγελική Τουμπανάκη

Άλλα Άρθρα:

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × 2 =