Ο.Μ.Ν.Ι.Α. Στο μέλλον μια ρωγμή

Ο.Μ.Ν.Ι.Α. Στο μέλλον μια ρωγμήΗ επιτυχημένη rock μπάντα Ο.Μ.Ν.Ι.Α. εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Final Touch, παρουσιάζοντας το single “Στο μέλλον μια ρωγμή”.

Μια πλούσια σύνθεση που κινείται στα πλαίσια του ελληνικού rock, με έντεχνα στοιχεία, άρτια παραγωγή και προσεγμένη ενορχήστρωση.
Σε στίχους του Νικόλα Κολοκοτρώνη, μουσική του Κώστα Φωτίου και remake δια χειρός Χρήστου Πούλια, πρόκειται για ένα άκρως μελωδικό rock τραγούδι με ταξιδιάρικους στίχους και ονειρική διάθεση.
Μέσα από το νέο τους τραγούδι, οι Ο.Μ.Ν.Ι.Α. αποδεικνύουν την αξιόλογη παρουσία τους στο χώρο του ελληνικού rock και μας υπενθυμίζουν πως είναι ένα όνομα που θα συζητηθεί πολύ.

Λίγα λόγια για τους Ο.Μ.Ν.Ι.Α.

Το συγκρότημα Ο.Μ.Ν.Ι.Α ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι με αφετηρία τα Ιωάννινα, με βασικούς συντελεστές τον Αλέξανδρο Θεοδωρή, τραγουδιστή του συγκροτήματος, το Φώτη Κασιμάτη, μπασίστα του συγκροτήματος, και το Χρήστο Πούλια στα keys/synth.
Στα live τους όπου η επαφή με το κοινό είναι άμεση και η ατμόσφαιρα ενθουσιώδης, εκτός από τα δικά τους τραγούδια παρουσιάζουν και ελληνικές και ξένες διασκευές, διανθίζοντας τις με το προσωπικό τους ύφος.

Το 2011 μπήκαν στούντιο για την ηχογράφηση της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Ήρθε Η Ώρα». Ο Νικόλας Κολοκοτρώνης, με τραγούδια του να έχουν ερμηνευτεί από καταξιωμένους καλλιτέχνες (Φίλιππο Πλιάτσικα, Γιάννη Ζουγανέλη), υπογράφει τα τραγούδια του συγκροτήματος.
Οι ηχογραφήσεις ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2011 στο studio Prisma με παραγωγό τον Κώστα Καλημέρη και ολοκληρώθηκαν τον Αύγουστο του 2013 στο studio Stentor με παραγωγούς τους Σωτήρη και Θύμιο Παπαδόπουλο.

Το album κυκλοφόρησε από την εταιρεία Protasis Music Publishing και περιλαμβάνει 9 τραγούδια. Από το 2013 παίζουν live σε διάφορες μουσικές σκηνές εντός και εκτός Αττικής, και έχουν μοιραστεί τη σκήνη με καλλιτέχνες όπως ο Διονύσης Τσακνής και ο Γιάννης Μηλιώκας. To Οκτώβριο του 2015 μετακομίζουν σε νέα δισκογραφική στέγη, και την καλλιτεχνική τους επιμέλεια και προώθηση αναλαμβάνει πλέον η Final Touch του Μίλτου Καρατζά.

Kυκλοφορεί από την Final Touch (distributed by Cobalt)

 

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twenty − nineteen =