Τάσος Σκούρας – «Σκούρα τα πράγματα»

Τάσος Σκούρας – «Σκούρα τα πράγματα»Τάσος Σκούρας – «Σκούρα τα πράγματα» – από το νέο ομώνυμο cd

Τον Τάσο Σκούρα τον έχουμε γνωρίσει από τις συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής όπως ο Αντώνης Τουρκογιώργης ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ο Χρήστος Θηβαίος ο Γιάννης Ζουγανέλης ο Σάκης Μπουλάς οι SOCRATES ο Πάνος Μουζουράκης ο Λάκης Παπαδόπουλος και άλλοι .

Τώρα ο καλλιτέχνης ορμώμενος από το πάθος του για δημιουργία παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Σκούρα τα πράγματα” η ονομασία της οποίας στην Ελλάδα του σήμερα δυστυχώς τείνει να γίνει διαχρονική.

Με στίχο ιδιαίτερα ευρηματικό, ο Τάσος Σκούρας καυτηριάζει την επικαιρότητα με ένα rock τραγούδι σε jazzy ρυθμούς. Η κεφάτη ενορχήστρωση με την προσθήκη του σαξόφωνου δίνουν μια δόση αισιοδοξίας στο τραγούδι αυτό, που σε στίχους και μουσική του ιδίου, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ!

Πρόκειται για ένα τραγούδι που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις καθώς συνδυάζει την απαραίτητη δόση χιούμορ και σάτιρας με την εξαιρετική ερμηνεία του δημιουργού του και μια άρτια ενορχήστρωση!

Σκούρα τα πράγματα λοιπόν με τον Τάσο Σκούρα να υπογράφει στίχους και μουσική και να ερμηνεύει.

Κυκλοφορεί από την Final Touch
Λίγα λόγια για τον Τάσο Σκούρα

Ο Τάσος Σκούρας ακολούθησε το πάθος του για τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία, ξεκινώντας από τοπικά συγκροτήματα, στα οποία συνήθως διατελούσε χρέη τραγουδιστή, κιθαρίστα και τραγουδοποιού ταυτόχρονα.
Πιο σημαντική υπήρξε η «θητεία» του στο συγκρότημα Όρια, όπου με το τραγούδι Διαφυγή κέρδισαν το δεύτερο ευρωπαϊκό βραβείο Jack Daniels European Rock Prize, ανάμεσα σε 500 διαγωνιζόμενους από όλη την Ευρώπη.

 

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twelve − 2 =