Το team του Vault στο Δρομοκαΐτειο

Το team του Vault στο ΔρομοκαΐτειοΤο team του Vault βρέθηκε την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαΐτειο» για την φωτογράφιση της παράστασης “Μικρές Ιστορίες Φόνων”. Πρόκειται για την νέα παράσταση του Δημήτρη Καρατζιά, σε κείμενο Παναγιώτη Μπρατάκου και που ξεκινάει το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου.

Στις “Μικρές Ιστορίες Φόνων” διάσημη παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής, κάποτε βασίλισσα της τηλεθέασης, καταλήγει στη φυλακή για ένα έγκλημα πάθους. Μέσα από το κελί της η σκηνή μετατρέπεται σε ένα φαντασιακό αιματοβαμμένο show, ένα σκληρό reality, όπου παρουσιάζονται πέντε εγκλήματα αγάπης. Ο θύτης, ένας μάρτυρας και το ίδιο το θύμα κάθε ιστορίας παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή για το χρονικό του εγκλήματος.

 

Μια παράσταση για την καταστροφική δύναμη της αγάπης και ταυτόχρονα ένα καυστικό σχόλιο για τον κόσμο της κίτρινης δημοσιογραφίας. Θα παρουσιάζεται κάθε Σαββατοκύριακο και Δευτερότριτο σε διπλή διανομή, με διαφορετικό φινάλε. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Ακατάλληλη για παιδιά κάτω των 16 ετών.

 

Οι ηθοποιοί της παράστασης: Νίκος Γκέλια, Μυρτώ Γκόνη, Τζένη Διαγούπη, Πολ Ζαχαριάδης, Γιάννης Καραούλης, Δήμητρα Κολλά, Αλεξάνδρα Κόνιακ, Βάνα Παρθενιάδου, Ιωάννα Πηλιχού, Γιάννης Ράμος, Ζώγια Σεβαστιανού, Γιώργος Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη, Δώρα Χρυσικού, Στέλιος Ψαρουδάκης

 

Την φωτογράφιση επιμελήθηκε ο Τάσος Σκλαβούνος (Studio της οδού Μελενίκου 31).

Φωτογραφίες Back Stage: Αγορή Χρυσάνθη, Κατερίνα Καραταΐρη, Έρση Παπαχρηστοπούλου

Συντελεστές φωτογράφισης
Φωτογράφος: Τάσος Σκλαβούνος
Βοηθοί φωτογράφου: Αγορή Χρυσάνθη, Κατερίνα Καραταΐρη, Έρση Παπαχρηστοπούλου
Επιμέλεια Μακιγιάζ/Σπέσιαλ Εφέ: Amira Make Up
Fb Page: www.facebook.com/amirabodypainting?pnref=lhc
Μακιγιάζ /μαλλιά ηθοποιών: Eva Beauty (Αλίκη Αραμπατζή, Άννα Ρεβίθη, Πάνος Κυρσάββας, Μαίρη Αλεξανδροπούλου, Τζένη Λαμπροπούλου)
Αξεσουάρ: Λία Μπάρμπα
Κοστούμια: Ζωή Μολυβδά Θαμέλη

 

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής «Δρομοκαΐτειο» Ισίδωρο Πρώιο, για την παραχώρηση των χώρων του «Δρομοκαΐτειου» για τις ανάγκες της φωτογράφισης και το προσωπικό του Νοσοκομείου για την πολύτιμη βοήθεια του.

 

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seventeen − 15 =