Χρυσ. Κεχαγιόγλου – Λάζ. Σαμαράς, Σα φυλαχτό

Χρυσ. Κεχαγιόγλου - Λάζ. Σαμαράς, Σα φυλαχτόΜετά τις τρεις δισκογραφικές του δουλειές («Νasmos», «Σταγόνες», «Το βαλς του Απρίλη») ο συνθέτης και ακορντεονίστας Λάζαρος Σαμαράς, «Σα Φυλαχτό» … λέει να κρατήσει την τέταρτη δισκογραφική του πρόταση, το νέο maxi single στο οποίο υπογράφει τους στίχους και τη μουσική.Το ίδιο κάνει και η Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, που μέσα από τη συνεργασία της αυτή, κάνει την πρώτη της προσωπική δισκογραφική εμφάνιση.

 

Lazaros-SamarasΤραγουδά και τα τέσσερα τραγούδια του maxi single που φέρουν τους τίτλους: «Το Φιλί και το Κρασί», το οποίο έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις, «Σπασμένο Φτερό», «Σα Φυλαχτό», «Ζυγός», το οποίο κλείνει με τη μουσική του ομότιτλου ως Νο 3 ορχηστρικό.

Χωρίς μουσικές καινοτομίες, χωρίς επιτήδευση, με καθαρή διάθεση και στα δύο σκέλη των θεμάτων, ο Λάζαρος Σαμαράς προσπάθησε να προσαρμοσθεί στην τόσο καθαρή και χωρίς περιστροφές ερμηνεία της Χρυσούλας Κεχαγιόγλου.

Γνώριμοι ήχοι και στα τέσσερα ηχογραφήματα, κινούνται από έθνικ διαστάσεις σε minimal φόρμες, από μυρωδιές αναγεννησιακού τύπου σε μια μικρή γεύση νότιας Ιταλικής παράδοσης, με στίχους για τον έρωτα, την αγάπη, στίχους υπαρξιακούς και σε πολλές τους στιγμές, κοινωνικούς.

Το maxi single “Σα φυλαχτό» κυκλοφορεί από τη εταιρία «Re-Define Productions» και διατίθεται στο Music Corner και στον Ιανό στην Αθήνα και στον Ιανό στη Θεσσαλονίκη. Ψηφιακά είναι διαθέσιμο στο itunes, google play, amazon και emusic.

 

Ακούστε το ομότιτλο τραγούδι του cd «Σα Φυλαχτό»

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eight − 2 =