Maite Perroni ‘Adicta’ – νέο single

Maite Perroni 'Adicta'Η Maite Perroni Beorlegui, γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1983 είναι Μεξικανή ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Είναι γνωστή για τους ρόλους της στις σειρές Rebelde, Cuidado con el Ángel (Μαρία Άγγελε Μου), Mi Pecado, Triunfo del Amor (Ο Θρίαμβος της αγάπης), Cachito de Cielo, La Gata και Antes Muerta Que Lichita.
Η φήμη της επίσης δημιουργήθηκε λόγω της συμμετοχής της στο συγκρότημα RBD, το οποίο κέρδισε πολλά βραβεία, ενώ το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ. Το 2016 επανέρχεται με νέο album. Έχει υπάρξει επίσης το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης για εταιρείες όπως ‘Pantene’, ‘Proactiv’, ‘P&G (Naturella)’ κτλ.

Υποκριτική

Η Maite Perroni ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός στη σειρά Rebelde, μια διασκευή της Αργεντίνικης σειράς Rebelde Way (Ανυπότακτες Καρδιές). Είχε το ρόλο της Guadalupe ‘Lupita’ Fernández, μιας έφηβης κοπέλας χαμηλής κοινωνικής τάξης που της προσφέρεται η ευκαιρία να φοιτήσει στο διάσημο σχολείο Elite Way School. Αυτή η σειρά ξεκίνησε το 2004 έως το 2006 κ ολοκληρώθηκε σε 440 επεισόδια και τρεις κύκλους.

Λόγω της επιτυχίας της σειράς Rebelde, το 2007 η εταιρεία παραγωγής τηλενουβέλων, Televisa, λανσάρισε τη νέα σειρά ‘RBD: La Familia’, στην οποία συμμετείχαν τα μέλη των RBD. Οι χαρακτήρες των ρόλων δεν βασίστηκαν σε φανταστικά δεδομένα, αλλά έγινε προσπάθεια να συμβαδίζουν με την προσωπικότητα του κάθε ηθοποιού. Η νέα αυτή σειρά ολοκληρώθηκε σε 13 μόλις επεισόδια από τις 14 Μαρτίου του 2007 έως τις 13 Ιουνίου του ίδιου έτους.

Το 2008, η Μάιτε πρωταγωνίστησε στη σειρά ‘Cuidado con el Ángel’ (Μαρία Άγγελε Μου), με συμπρωταγωνιστή τον Γουίλιαμ Λέβι, σημειώνοντας παγκόσμια επιτυχία. Συμμετείχε στη σειρά ‘Mi Pecado (Η Αμαρτία μου)’, ξανά σε πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτή τη φορά δίπλα στον Εουχένιο Σιγιέρ. Έλαβε μέρος στον τρίτο κύκλο της σειράς ‘Mujeres Asesinas (Γυναίκες Δολοφόνοι)’ στο έκτο επεισόδιο που ονομάζεται ‘Las Blanco, viudas’, ενώ το 2010 πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση με τίτλο ‘Cena de matrimonios’.

Το 2010, για άλλη μια φορά δίπλα στον Γουίλιαμ Λέβι πρωταγωνίστησε στη σειρά ‘Triunfo del Amor (Ο Θρίαμβος της Αγάπης)’, μια διασκευή της σειράς Cristal από τη Βενεζουέλα. Το 2012 πρωταγωνίστησε στην σειρά ‘Cachito de Cielo’ με τον Pedro Fernandez. Δάνεισε τη φωνή της σε ταινίες κινουμένων σχεδίων κάνοντας το πρώτο βήμα στη μεταγλώττιση, ‘El Origen De Los Guardianes’, ‘Un gallo con muchos huevos’, ‘Seleccion Canina’, μεταξύ άλλων, ενώ πρωταγωνίστησε στην ταινία ‘El arribo de conrado sierra’. Το 2014 την απολαύσαμε στη σειρά ‘La Gata’ στο πλευρό του Ντανιελ Αρενας, ενώ το 2015 στην σειρά ‘Antes Muerta Que Lichita’ με συμπρωταγωνιστη τον Αραθ Ντε Λα Τορρε.

Μουσική

Η Maite Perroni ήταν μέλος του δημοφιλούς συγκροτήματος RBD, που προέκυψε από την τηλενουβέλα Rebelde. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε συνολικά 9 δίσκους και πούλησε πάνω από 15 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Πραγματοποίησαν ποικίλες περιοδείες σε Ευρώπη και Αμερική.

Η Περρόνι συνέθεσε το κομμάτι Tal Vez Mañana, για το τέταρτο ισπανικό άλμπουμ των RBD, Empezar Desde Cero, και τραγούδησε μόνη της σε κάποιο κομμάτι του δίσκου. Στις 8 Αυγούστου 2008 οι RBD ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους, μετά από μια τελική περιοδεία που τελείωσε το 2009.

Για την σειρά ‘Cuidado con el Ángel’, ηχογράφησε τα τραγούδια Esta Soledad, Separada de Ti, Ave Maria και Contigo. Ηχογράφησε επίσης με τον ‘Reik’ το τραγούδι των τίτλων της σειράς ‘Mi Pecado’, ενώ ερμήνευσε και το ‘Sera mi pecado ser mujer’ με τον Fato. Στις 17 Ιουλίου κυκλοφόρησε το single ‘No Vuelvas’, στην επίσημη ιστοσελίδα της. Ηχογράφησε ένα τραγούδι με τον ‘Marco di Mauro’, με την ονομασία ‘A Partir de Hoy’, που αποτελεί μέρος του δίσκου της τηλενουβέλας ‘Triunfo del Amor’. Τον Αύγουστο του 2012 κυκλοφόρησε ένα νέο single, με τίτλο ‘Te Dare Mi Corazon‘ για την σειρά ‘Cachito de cielo’. Τέλος, ηχογράφησε τα κεντρικά κομμάτια της νέας της σειράς ‘La Gata’, με τίτλο ‘Vas A Querer Volver’ και ‘Todo Lo Que Soy’ (ντουέτο με τον Αλεξ Ουμπαγκο).

Ο πρώτος της προσωπικός solo δίσκος που σηματοδότησε την επιστροφή της στη μουσική, σε συνεργασία με τη δισκογραφική Warner Music, κυκλοφόρησε το 2013, με τίτλο ‘Eclipse de luna’. Η Μάιτε ηχογράφησε το CD της στα QUAD STUDIOS της Νέας Υόρκης και το πρώτο της single ήταν το ‘Tu y yo‘. Το δεύτερο single της το ‘Eclipse de luna’ που είναι και ο τίτλος του CD. Το τρίτο και τελευταίο single ‘Vas A Querer Volver’ συμπεριλήφθηκε, μεταξύ άλλων τραγουδιών, στη νέα έκδοση του album της, που κυκλοφόρησε το 2014, με τίτλο ‘Eclipse de luna DELUXE‘. Τα cd της είναι διαθέσιμα στη χώρα μας.

 

Η Maite Perroni επανέρχεται το 2016 με το νέο single “Adicta”, ενώ εντός του έτους αναμένεται η κυκλοφορία του νέου της CD.

 

Άλλα Άρθρα:

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × five =