NIKITA – Συνέντευξη στο melwdos

NIKITA - Συνέντευξη στο melwdosΟ Νικήτας Γκόλτσος μιλάει στο melwdos για την νέα του δουλειά ‘ NIKITA Back to Life ‘ και για τις συνεργασίες του.

– NIKITA νέο Video clip στο τραγούδι Changed my world” από την τελευταία δισκογραφική σου δουλειά “Back to Life” πες μας λίγα λόγια για όλη αυτήν την όμορφη διαδικασία;

Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω  τους μουσικούς που κατάθεσαν την ψυχή τους σε αυτή την δουλειά επί ευκαιρίας την GIORGINA KARAXALIOU…….είναι μια εξαιρετική φωνή ένα πάρα πολύ γλυκό παιδί μια δυνατή παρουσία, και την υπέρ ευχαριστώ για την συμμετοχή της στην νέα μου δισκογραφική δουλειά.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα έγινε με πολύ αγάπη και μεράκι.

– Το μεγαλύτερο προσόν που πρέπει να έχει ένας καλλιτέχνη για να έχει διάρκεια στον χώρο πιο πιστεύεις ότι είναι;

Να αγαπάει αυτό που κάνει. Μία επιτυχία δεν σου εγγυάται το μέλλον σου, θέλει δουλειά και προσπάθεια και κάθε φορά να προσπαθείς να γίνεις καλύτερος.

 

– Η πιο δύσκολη στιγμή ή πρόκληση που αντιμετώπισες ως σήμερα επαγγελματικά ποια ήταν;

Δεν θέλω να αναφερθώ σε δύσκολες στιγμές όλα μέσα στην ζωή είναι και καλές και κακές στιγμές και στις δυο περιπτώσεις κρατάς τα θετικά στοιχεία. Μεγάλη πρόκληση όμως είναι κάθε συνεργασία. Το να βρεις τα κοινά σου σημεία με έναν άλλο καλλιτέχνη και να φτιάξεις κάτι όμορφο.

NIKITA - Συνέντευξη στο melwdos– Μουσικά, ποια είναι η αγαπημένη σου εποχή;
Θα έλεγα τα 80’s

– Πώς λειτουργείς στο κομμάτι της σύνθεσης; Σκέφτεσαι πρώτα με λέξεις και μετά με νότες ή το αντίστροφο;

Και με τους δύο τρόπους. Άλλες φορές προηγείται η μουσική και ακολουθούν οι λέξεις και άλλες στιγμές έχω λόγια ορφανά, τα οποία αναζητούν μουσική για να γίνουν τραγούδια.

– Οι καλλιτέχνες πιστεύεις πως πρέπει να εκφέρουν δημόσια την άποψη τους για όσα απασχολούν την χώρα;

Ναι αλλά όταν λέμε την άποψή μας θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε και την κριτική από ‘κει και έπειτα, ο κάθε άνθρωπος δικαιούται να λέει τη γνώμη του, δεν νομίζω πως οι καλλιτέχνες είναι κάτι παραπάνω. Το γεγονός ότι έχουμε κόσμο που μας ακολουθεί και μας παρακολουθεί, μπορούμε μεν να τον επηρεάσουμε, αλλά δεν σημαίνει πως είμαστε υποχρεωμένοι να του δείξουμε τον δρόμο εμείς.
Ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος κριτής….

– Φίλους από τον χώρο έχεις;

Είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος και γενικά νοιώθω αγάπη για τους γύρω μου, έτσι πιστεύω. Έχω περάσει όμορφες στιγμές με φίλους από τον χώρο, με τεχνικούς, μουσικούς, τραγουδιστές που συνεργάστηκα, μου αρέσει πολύ όλο αυτό, έχεις τόσα ωραία πράγματα να μοιραστείς για την μουσική και να μάθεις.

– Μια ευχή για τους αναγνώστες του Melwdos για τις γιορτές που έρχονται;

Αυτά τα Χριστούγεννα και η νέα χρονιά να φέρει το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, και ας ζεστάνει τις παγωμένες καρδιές τους και ας χαρίσει σ” αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει.

 

 

Facebook Nikita: www.facebook.com/Nikitamusic.gr

Διαβάστε ακόμη: nikita BACK TO LIFE – Νέα κυκλοφορία

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 − 8 =