Έφη Μεράβογλου συνέντευξη στο melwdos

Έφη Μεράβογλου συνέντευξη στο melwdosΗ Έφη Μεράβογλου μας μιλάει για τις συνεργασίες της, τα έργα που έχει σκηνοθετήσει και τι άλλο ετοιμάζει.

– Μετά το Ιράκ – 9 τόποι επιθυμίας, στο οποίο σας ξεχωρίσαμε, τώρα συμμετέχετε σε ένα εντελώς διαφορετικό έργο. Μπορείτε να μας πείτε ποιο είναι και δυο λόγια γι αυτό;

Το εργο λέγεται First Date, είναι μια ρομαντική κομεντί του Austin Winsberg. Έχει παιχτεί μόνο στην Αμερική και φέτος στο Τόκυο. Για εμένα είναι μεγάλη μου χαρά που θα παόζω σε αυτή την παράσταση καθώς έχει και πολύ τραγούδι. Είναι μιούζικαλ! Ο Aaron και η Casey είναι το ζευγάρι που κρατάει το ενδιαφέρον της παράστασης , διότι βρίσκόνται για πρώτη φορά από κοντά, είναι ένα κανονισμένο τυφλό ραντεβού που δεν ξερουν που θα τους βγάλει. Κατά την διάρκεια του έργου εμφανίζονται πρόσωπα του παρελθόντος που πετάγονται ως σκέψεις και παρεμβαίνουν στο ραντεβού τους.

– Πολλές φορές γράφετε και σκηνοθετείτε. Πως είναι η αίσθηση σε αυτή την καινούρια παραγωγή που δεν κάνετε τίποτα από τα δυο αλλά έχετε τον πρωταγωνιστικό;

Νιώθω πολύ όμορφα, έχω να επικεντρωθώ μόνο σε μια ιδιότητα! Ούτως η άλλως φέτος σκηνοθέτησα και τον Ορφέα –Ορέστη, οπότε νιώθω ότι δεν μου λείπει ! Σύντομα όμως πάμε και συγγραφικά σε νέο έργο!

– Πως είναι η συνεργασία σας με την Πέπη Μοσχοβάκου και πως προέκυψε;

Την Πέπη Μοσχοβάκου την γνώρισα στην παράσταση Ιράκ, είχε επιμεληθεί την μετάφραση του κειμένου μαζί με το Αντονι Μπέρκ. Μου άρεσε πολύ ως άνθρωπος αλλά έβρησκα και μια κοινή γραμμή στις σκηνοθεσίες μας . Η πρόταση ήρθε το καλοκαίρι και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που δούλευουμε όμορφα και αρμονικά!

– Ο Διονύσης Νικολόπουλος  έχει αναλάβει ρόλους σε πολλά δικά σας έργα. Ποια είναι η γενική αίσθηση μεταξύ σας τώρα που συμπρωταγωνιστείτε σε αυτό το έργο;

Με τον Διονύση παίξαμε το 2012 -13 στην παράσταση Γουρούνι στο σακί που σκηνοθετούσα και ήταν η πρώτη φορά που ήμασταν ένα αχτύπητο ζευγάρι. Έκτοτε είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και τώρα είναι η δεύτερη φορά που θα παίξουμε μαζί! Χαίρομαι γιατί έχουμε πολύ καλή χημεία, ενέργεια και δεν κοπιάζουμε να ανακαλύψουμε ο ένας τον άλλο. Έχουμε αρκετά κοινά ως ηθοποιοί!

– Έχετε καταφέρει κι έχετε πείσει ένα κοινό να σας ακολουθεί. Τι άλλο ετοιμάζετε γι αυτό το κοινό;

Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό!! Σίγουρα θα πάμε για καινούριο συγγραφικό έργο το οποίο για άλλη μια φορά θα αγγίξει άλλα μονοπάτια!

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

7 + 7 =