Γρηγόρης Μουνδρέας – Πανδώρα

Γρηγόρης Μουνδρέας - ΠανδώραΜε τίτλο Πανδώρα ο κιθαρίστας ,τραγουδοποιός και τραγουδιστής Γρηγόρης Μουνδρέας παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά.

Σε παραγωγή των Δανιήλ Φωκά ,Xenia Tunes με την αγάπη και την καθοδήγηση του Γιάννη Ζουγανέλη το ελληνικό ροκ αποκτά μια νέα δυνατή εξάχορδη φωνή.

Συνδημιουργός στον στίχο και με ένα ξεχωριστό τραγούδι ο Γιάννης Γερμανός ολοκληρώνει με τους μουσικούς Γιάννη Γρηγορίου και Δημήτρη Αντωνιάδη τον πυρήνα των συντελεστών.

Στο cd συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι, ¨Σχεδόν καλά¨  Μουσική: Γρηγόρης Μουνδρέας Στίχοι: Γιάννης Γερμανός
Ο Γρηγόρης Μουνδρέας γεννήθηκε το 1984. Σε ηλικία 14 ετών πέφτει στα χέρια του η πρώτη του κιθάρα και αρχίζει να πειραματίζεται.
Σαν έφηβος η ζωή του ήταν μοιρασμένη ανάμεσα στον αθλητισμό και την μουσική. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η γνωριμία του με τον Γιάννη Ζουγανέλη, υπό την καθοδήγηση του οποίου, άρχισε να ξεδιπλώνει το συνθετικό του ταλέντο.

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία με σημαντικές εμφανίσεις σε μαγαζιά και μουσικές σκηνές ενώ παράλληλα εξελίσσεται ως εξαιρετικός κιθαρίστας με δισκογραφικές συμμετοχές. Τέλη του 2013 ξεκινά με παραγωγούς τους Δανιήλ Φωκά και Xenia Tunes το πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο Πανδώρα σε συνεργασία με τον στιχουργό και συνθέτη Γιάννη Γερμανό.

Youtube channel:
www.youtube.com/channel/UCH9lXtfsFxwDt2QCzn5TXpg

Σελίδα Facebook:
www.facebook.com/pages/Grigoris-Moundreas

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen + 7 =