Ο Μάνος Τσουπάκης στο melwdos

Ο Μάνος Τσουπάκης στο melwdosΟ γελαστός Μάνος Τσουπάκης μας μίλησε για τους στόχους του και τι υποδύεται στον ρολό του σαν ηθοποιός.

– Είσαι μουσικός και μάλιστα με εμπειρία στις μουσικές δραστηριότητες. Πως ξεκίνησε ο δρόμος της ηθοποιίας για εσένα;

Καταρχήν δεν είναι δρόμος της ηθοποιίας, διότι δεν είμαι ηθοποιός.
Είναι απλά ένα τυχαίο γεγονός, στο οποίο δέχτηκα μια πρόσκληση-πρόκληση, και απάντησα θετικά σε αυτό το πρωτόγνωρο, διαφορετικό, με «» και χωρίς.

– Ποιος είναι ο χαρακτήρας που ενσαρκώνεις και ποιοι είναι οι στόχοι του;

Ο χαρακτήρας μου ονομάζεται Drumstick, και υποδύομαι έναν ζωντανό άνθρωπο, που βρίσκεται μέσα στο σπίτι του, στην καθημερινότητά του, έχει σκοτώσει την αγαπημένη του και «ζει» κάθε 15 ημέρες τον θάνατό της, μέσα από αυτό το βασανιστικό έγκλημα που διέπραξε ο ίδιος. Επίσης, ακούει φωνές και διαισθάνεται υπάρξεις….ανήσυχες…
στις οποίες βρίσκεται και αυτή.
Στόχους, δε νομίζω ότι έχει ο Drumstick, ή έχει……………..;
δεν έχω καταλάβει και καλά, για να σου πω την αλήθεια (χαχαχαχα)

– Τι σημαίνει για σένα η παράσταση αυτή;

Η παράσταση σημαίνει πάρα πολλά για εμένα σαν άνθρωπο και μουσικό.
Σαν μουσικό και ντράμμερ που είμαι, η παράσταση μου προσφέρει θα έλεγα ακόμη ένα «γαλόνι» στο βιογραφικό μου, σε διαφορετικό χώρο απ’τον οποίο έχω συνηθίσει να βρίσκομαι και με διαφορετικούς συντελεστές-συναδέλφους, το οποίο είναι πολύ καλό και πρωτόγνωρο για εμένα.

Σαν άνθρωπο, η συγκεκριμένη παράσταση με βοήθησε πραγματικά, έτσι ώστε να εξωτερικεύσω τρωτά σημεία του προσωπικού μου κλειστού χαρακτήρα, σαν αντικοινωνικός που είμαι (χαχαχα). Ο στόχος βέβαια δεν επετεύχθη πλήρως, παρόλη την προσπάθεια της Wendy και των καταπληκτικών ηθοποιών που με βοήθησαν πάρα μα πάρα πολύ, διότι πιο ντροπαλός πεθαίνεις! Πάντως, το πρώτο βήμα έγινε (χαχαχα)

toupakis– Πως προέκυψε η συνεργασία σου με την κα. Gibbins;

Καταρχήν θα ήθελα να πώ, ότι την Wendy την γνωρίζω πολλά χρόνια μέσα από τις συνεργασίες μας στον μουσικό χώρο, σαν χορογράφος – χορεύτρια που είναι.
Πριν από 3-4 μήνες περίπου, βλέπω ένα προσωπικό μήνυμα σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο είναι η Wendy και με ρωτάει αν έχω κάποιον μουσικό ο οποίος να παίζει πλήκτρα, να γνωρίζει από μουσικά προγράμματα στον υπολογιστή, και να μπορεί να φτιάξει ένα μουσικό πρόγραμμα για μια θεατρική παράσταση  με τραγούδια δικής της επιλογής. Της απάντησα με ερώτηση, τί, πώς, και γιατί….; Μου άρεσε το concept και της είπα ότι θα το αναλάβω εγώ, κι έτσι και έγινε.
Και δεν το μετάνιωσα καθόλου, όπως πιστεύω κι αυτή (χαχαχα)!

 

– Τι απολαμβάνεις περισσότερο στην παράσταση;

Την μπύρα μου (χαχαχαχα)
Πέρα από την πλάκα, απολαμβάνω την κάθε στιγμή της.
Η παράσταση όπως θα γνωρίζετε ήδη, ξεκινάει στις 9.
Λοιπόν, από τις 4-5 το απόγευμα που θα πάμε στο θέατρο και θα αρχίσουμε  να ετοιμαζόμαστε, μέχρι και την ώρα που θα φύγω στις 12 το βράδυ, είναι για μένα κάτι το πολύ ωραίο, το οποίο μου αρέσει και το απολαμβάνω σε κάθε λεπτό του.

Άλλα Άρθρα:

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *