Τάνια ” Μέσα στη Σιωπή ” απο την Final Touch!

Τάνια Με το μελαγχολικό τραγούδι ” Μέσα στη Σιωπή ” μας προλογίζει η Τάνια τον επερχόμενο δίσκο της!

Μια ανερχόμενη και πολύ αξιόλογη καλλιτέχνιδα ξεκινά τη συνεργασία της με την Final Touch!

Εν αναμονή του καινούριου της δίσκου που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα, στον οποίο συμμετέχει με την διπλή ιδιότητα της τραγουδίστριας και τραγουδοποιού, η Τάνια Τσιούγκου προετοιμάζει το έδαφος με το πρώτο της single.

Από το επερχόμενο album της με τίτλο «Αυλαία», το τραγούδι το οποίο επέλεξε για να μας εισάγει στον μουσικό της κόσμο φέρει τον τίτλο «Μέσα στη Σιωπή».

Μια σύνθεση της ιδίας, και σε στίχους δικούς της και του στενού της συνεργάτη, Απόστολου Σώκου, πρόκειται για μια μελαγχολική, ατμοσφαιρική μπαλάντα, στην οποία συνυφαίνοται τα πλήκτρα με τις ηλεκτρικές κιθάρες, τα ηλεκτρονικά στοιχεία και τα αιθέρια γυναικεία φωνητικά της Τάνιας.

Ένα τραγούδι με ιδιαίτερο, προσωπικό ήχο, που μουσικά δεν χωράει σε ταμπέλες και αντιπροσωπεύει απόλυτα το καλλιτεχνικό ύφος της Τάνιας, με το όλο αποτέλεσμα να δένει άριστα με την κρυστάλλινη φωνή της.

Προδοσία, μοναξιά, χωρισμός, απώλεια, ανεκπλήρωτα όνειρα, είτε για την ίδια την ελπίδα της επανένωσης, τα έντεκα τραγούδια του επερχόμενου δίσκου της συγκλίνουν προς την ίδια κατεύθυνση η οποία είναι μία και μοναδική: ο πλούτος των συναισθημάτων που γεννά ο έρωτας.

Την τεχνική επιμέλεια (προγραμματισμός, ηχοληψία, μίξη) του δίσκου ανέλαβε ο πασίγνωστος μουσικός και παραγωγός Bob Katsionis.Το νέο album της Τάνιας θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Final Touch.

Μείνετε συντονισμένοι!

Λίγα λόγια για την καλλιτέχνιδα:

Η Τάνια Τσιούγκου γεννήθηκε στο Κιάτο Κορινθίας. Από ηλικία επτά ετών έδειξε την αγάπη της για την μουσική. Παρακολούθησε μαθήματα πιάνου μέχρι την ηλικία των έντεκα ετών. Υπήρξε μέλος της χορωδίας Κιάτου και της θεατρικής ομάδας του πολιτιστικού συλλόγου. Παρά την παύση δεκατριών χρόνων στράφηκε ξάνα στην μουσική, μετά από την ολοκλήρωση των σπουδών της στο ΤΕΙ Λαμίας, στο τμήμα Νοσηλευτικής.

Σε ηλικία εικοσιπένε ετών πραγματοποιεί την πρώτη της live εμφάνιση με το συγκρότημα «Αντισώματα» στη σκηνή «Ρυθμός stage».

Από το 2014 παρακολουθεί μαθήματα μονωδίας στο Σύγχρονο Κορινθιακό Ωδείο για διάρκεια ενός και μισού έτους, με καθηγήτρια την κα Εύη Τσίρτση. Από τον Σεπτέμβριο του 2016 παρακολουθεί μαθήματα σύγχρονου τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών.

Όσον αφορά την σύνθεση μουσικής, ήταν μια κρυφή της αγάπη. Το 2015 γνωρίζει τον Αποστόλη Σώκο, ο οποίος έχει ήδη έτοιμο υλικό και αναζητά φωνή για να ερμηνευτούν τα τραγούδια του. Η Τάνια εκμυστηρεύεται στον Αποστόλη ότι γράφει μουσική και ο ίδιος την παροτρύνει να συνεργαστούν και στο κομμάτι της σύνθεσης.

Μέσα από τη συνεργασία αυτή προκύπτει το παρθενικό της album με τον συμβολικό τίτλο «Αυλαία», το οποίο κυκλοφορεί σύντομα από την Final Touch!

Παρακαλούμε όπως μας κοινοποιήσετε το link της δημοσίευσης του δελτίου τύπου!

Ακολουθήστε την Τάνια στα social media!
Facebook
YouTube

Digital stores: : iTunes | Google Play | Amazon

Final Touch (C) 2016
Website: finaltouchmusic.com
Youtube: www.youtube.com/FinalTouchGR
Facebook: www.facebook.com/finaltouch.gr
Twitter: twitter.com/FinalTouchGR

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

8 − two =