Νάσος Ματράκας «To Blues του καταυλισμού»

Νάσος Ματράκας « To Blues του καταυλισμού »Την τρίτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες ο Νάσος Ματράκας. Ο Χαλκιδέος τραγουδοποιός, μετά τον “Ξανθομάλλη ήλιο” και το “Hellas as Hell” θα επανεμφανισθεί δισκογραφικά με 12  καινούργια τραγούδια.

‘Ένα δείγμα αυτής της δουλειάς κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο. Είναι το  τραγούδι:…‘Το Blues του καταυλισμού’.. .Ο χτύπος της καρδιάς  σαν rythm ‘n’  blues   εκ γενετής, καλεί   τα χαμένα   όνειρα ξανά να αναστηθούν. Kραυγή ζωής! Νίκη του Ανθρώπου!

Ο Νάσος Ματράκας, o «Μπαγάσας» για τον Νικόλα Άσιμο, γεννήθηκε στην Εύβοια. Για δέκα χρόνια διατηρεί το Μουσικό Καφενείο «Ηχώ» – ένα χώρο έκφρασης και δημιουργίας.
Μέλος της Α.Ε.ΤΑ (Ανεξάρτητες Εκφραστικές Τάσεις) – δημιουργεί το σχήμα ΝΑΣΟΣ – ΝΕΛΛΗ, παίζοντας σε συναυλίες για 2 χρόνια με τη βιολίστρια της ΚΟΑ, Νέλλη Οικονομίδου. Αντέχει την ιστορική επίθεση των Τίποτα στη δεκαετία του ’90, γράφοντας τραγούδια και παίζοντας κατά διαστήματα.
Με ‘Το επόμενο τρένο’ εμφανίζεται στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2005. Εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές και συναυλίες και αντέχει ακόμα στις συνεχιζόμενες και  οργανωμένες επιθέσεις των ΤΙΠΟΤΑ – είναι παράδειγμα προς αποφυγή; Στο τέλος όλοι υποκύπτουν…

www.facebook.com/nasos.matrakas

 

: melwdos

Κοινοποίηση

Σχόλια

  1. Νάσος Ματράκας - Συνέντευξη στο melwdos - Melwdos - […] αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού «Το Blues του Καταυλισμού», προάγγελο της τρίτης προσωπικής δισκογραφικής του […]

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 + eighteen =