Σπύρος Παζιώτης – Rock ‘n’ Troll

Σπύρος Παζιώτης - Rock 'n' TrollΟ Σπύρος Παζιώτης γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα και κατάγεται από τη Λαύκα Κορινθίας.

Από το 1994 ξεκινάει τις μουσικές σπουδές στην κλασική κιθάρα (flamenco) με τον Χρήστο Τζιφάκη κι ολοκληρώνει τα μαθήματα ως το πτυχίο.

Συνεχίζει με ακουστική κιθάρα-πιάνο φυσαρμόνικα και κρουστά και λαμβάνει μέρος σε πληθώρα συναυλιών (Λαϊκών, έντεχνων, ροκ, αφιερώματα σε γνωστούς Συνθέτες) και με καλλιτέχνες όπως ο Α. Καλογιάννης, Δώρος Δημοσθένους κ.α. Με διάφορα συγκροτήματα που ιδρύει κάνει live σε πολλούς χώρους της Αθήνας (Cafe, Bar κ.λ.π.) στη ροκ σκηνή ενώ παράλληλα ασχολείται με το τραγούδι (επί πτυχίο επιπέδου αντίστιξης και πτυχίο φωνητικής σύγχρονου τραγουδιού με αριστεύοντας από το ωδείο του Χ. Λαμπριανίδη και από το σύλλογο Just Voice).

Το 2009 με τη χορωδία Just Voice συμμετέχει σε συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες, στο φεστιβάλ κινηματογράφου και σε διαφημιστικά spot για την τηλεόραση.

To 2010 παρακολουθεί σεμινάρια Φωνητικής σύγχρονου τραγουδιού στην Αγγλία και την Ιταλία κι επιστρέφει για να συνεχίσει τις σπουδές του στην Ελλάδα με τον Νίκο και τη Χάρις Αμουτζά.

Δουλεύει ως μουσικός γράφοντας κομμάτια για θεατρικά έργα (Λόρκα, Καμπανέλη, Αρχαίου Ελληνικού Δράματος κ.α.). Έχοντας αποφοιτήσει με υποτροφία από τη Ανώτερη δραματική σχολή της Μαίρης Ραζή, επενδύει μουσικά περισσότερα από 10 έργα, ενώ συνθέτει και μουσικές για την παιδική σκηνή του θεάτρου.

Με τη διδασκαλία ασχολείται τα τελευταία χρόνια σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες τραγουδιστές και ηθοποιούς.

Greco Latino – Rock ‘n’ Troll (Greek Jive)
Μουσική – Στίχοι: Greco Latino
( Παζιώτης Σπύρος )
Ενορχήστρωση: greco latino-Κριτσέλης Νίκος
Φωνητικά: Ξιφαρά Φωτεινή , Δαρμή Πέννη , Παπαζή Ειρήνη , Αμουντζά Χάρις
Η ενορχήστρωση έγινε στο στούντιο Inspiral

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nine + one =