Η Άνθια ανεβαίνει στο Holy Wood Stage

Η Άνθια ανεβαίνει στο Holy Wood StageΤην Παρασκευή 27 Νοεμβρίου η τραγουδοποιός Άνθια ανεβαίνει στην σκηνή του Holy Wood Stage στον Άγιο Δημήτριο, Λ. Βουλιαγμένης 289 για να παρουσιάσει τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο ‘Φτάνω όπου αγαπώ’ που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Final Touch.

Το album περιλαμβάνει δέκα τραγούδια. Τα οκτώ με στίχους και μουσική της ίδιας, ένα με στίχους δικούς της και μουσική της Άννας Μανωλαράκη καθώς και μία αληθινή ιστορία όπως την περιγράφει με στίχους η Ανατολή Παπανότη σε μουσική-ενορχήστρωση του Βασίλη Ρουμελιώτη.
Τα τραγούδια παρουσιάζουν μία ποικιλότητα από swing, μπαλάντες, rock και έντεχνο ενορχηστρωμένα εξαιρετικά από την Άννα Μανωλαράκη. Στο album συμμετέχουν ερμηνευτικά η Ελισσάβετ Καρατζόλη, η Άννα Μανωλαράκη και η Λίλιαν Ανερούση.

Θα ακουστούν επίσης τραγούδια από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Σε παιχνίδι στημένο», καθώς και γνωστές επιτυχίες από όλο το φάσμα της blues, rock και έντεχνης μουσικής σκηνής.

Παίζουν οι μουσικοί :

1ο μέρος
Βασίλης Δρακονταειδής – πλήκτρα
Νίκος Ταβουλάρης – κιθάρες / ακορντεόν
Ρήγας Βοργιάς – μπάσο
Chris Gonzales – τύμπανα
(Μαίρη Μπρόζη – βιολί, Ιάκωβος Κρόκος – φυσαρμόνικα, Φοίβος Μποζάς – σαξόφωνο)

2ο μέρος
Βαγγέλης Κωστόπουλος – πιάνο
Συμεών Στέφος – τύμπανα / καχόν
Χρήστος Γκολφινόπουλος – κιθάρα

Ηχητική υποστήριξη : Kougioumtzis Sound & Light Services

 

Λίγα λόγια για την Άνθια

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από μουσική οικογένεια. Η Άνθια δεν άργησε να δείξει την αγάπη και το μεγάλο πάθος της για την μουσική, καθώς στα επτά της χρόνια τραγουδούσε και έπαιζε ήδη τις πρώτες της συγχορδίες στην κιθάρα.
Ανέκαθεν της άρεσε να εκφράζεται μέσω της μουσικής με δικές της μελωδίες και στίχους και έτσι η τραγουδοποιία της έγινε τρόπος ζωής. Παράλληλα με το τραγούδι, παίζει κλασσική ακουστική και ηλεκτρικη κιθάρα. Το μουσικό της γούστο είναι ευρύ και έχει επιρροές από διάφορες μπάντες και καλλιτέχνες.
Έχει πραγματοποιήσει πλήθος εμφανίσεων με διάφορα σχήματα, παίζοντας κυρίως ξένες και ελληνικές διασκευές, ενώ παράλληλα άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, μαθητεύοντας δίπλα στη μεγάλη ερμηνεύτρια και καθηγήτρια φωνητικής, Ελισσάβετ Καρατζόλη. Από το 2011 έως και σήμερα η Άνθια παραδίδει η ίδια μαθήματα φωνητικής μοντέρνου τραγουδιού σε ωδείο της Αθήνας.

Πλαισιωμένη από εξαίρετους συνεργάτες και μουσικούς, τον Αύγουστο του 2011 μας συστήνεται ως ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός με την πρώτη της δισκογραφική δουλειά που φέρει τον τίτλο «Σε Παιχνίδι Στημένο». Ακούγοντας το album έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε όχι μόνο τις ερμηνευτικές της δυνατότητες, αλλά και τις υπέροχες συνθετικές και στιχουργικές δημιουργίες της, με ύφος που ποικίλει από τις rock μπαλάντες έως και τα latin ηχοχρώματα. Οι εμφανίσεις της Άνθιας συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία σε διάφορες μουσικές σκηνές και πολυχώρους τέχνης της Αθήνας.

 

Πληροφορίες:

Τόπος: Holy Wood Stage – Λεωφ. Βουλιαγμένης 289 (πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
Ημερομηνία: Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015
Ώρα έναρξης: 22:00
Πληροφορίες: Facebook Events
www.holywoodstage.gr
Τηλ.: 210 9700418 & 6942657651
Γενική είσοδος: 10 € με δωρεάν μπύρα ή κρασί
Eισιτήριο προπώλησης 8 € με δωρεάν μπύρα ή κρασί
(viva.gr 11876 Public, IANOS, Παπασωτηρίου, Seven spots, RELOAD, Media Markt, επίσεις και σε επιλεγμένα πρατήρια “bp-EKO”)

: melwdos

Κοινοποίηση

Σχόλια

  1. η Άνθια παρουσιάζει το νέο της album - Melwdos - […] Η Άνθια θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο της album στην σκηνή του HolyWood Stage στον Άγιο Δημήτριο (Λ. Βουλιαγμένης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 + 1 =