Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη στο Ρότα Art Bar

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη στο Ρότα Art Bar

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη στο Ρότα Art Bar σ’ ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού

«Ξέρω ότι θα μείνω στις καρδιές των ανθρώπων. Ξέρω ότι θα μείνω μέσα στις δισκοθήκες τους. Στα σπίτια τους. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν συλλογή από τραγούδια μου. Από κασέτες που με γράφουνε και τα κρατάνε. Αυτά θα τα ακούνε και τα παιδιά τους. Τα παιδιά των παιδιών τους. Και θα είμαι μέσα στη ψυχή τους και τη καρδιά τους», είχε δηλώσει η Βίκυ Μοσχολιού σε παλιά συνέντευξη της στην εκπομπή του Γιώργου Παπαστεφάνου.

Με αφορμή τα 10 χρόνια απο το θάνατό της Βίκυς Μοσχολιού παρουσιάζεται ένα Live που θα μας θυμίσει πόσα της οφείλουμε καθώς ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να αναμετρηθεί κανείς με τη λάμψη, την προσωπικότητα και την πολύ ιδιαίτερη ερμηνευτική σφραγίδα της.

Μετά το «αντίο» της μεγάλης τραγουδίστριας, τα τραγούδια θα πουν για μια βραδιά την ιστορία της. Η δυναμική και ταλαντούχα Ζαχαρούλα Κληματσάκη πλαισιωμένη από εξαιρετικούς μουσικούς,τη Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015, συναντάει ένα καλοκαιρινό βράδυ τη Βίκυ Μοσχολιού. Τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα, του Γιάννη Σπανού, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Μάνου Ελευθερίου, του Απόστολου Καλδάρη, του Άκη Πάνου, του Νίκου Γκάτσου, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, του Λευτέρη Παπαδόπουλου, μελωδίες που μας ταξιδεύουν και συγκινούν κάθε φορά που τις ακούμε.

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη, μία από τις νέες ερμηνεύτριες της νεότερης γενιάς, ανεβάζει κάθε χρόνο όλο και πιο ψηλά τον ερμηνευτικό της πήχη. Μέτα τα δύοπετυχημένα προηγούμενα Liveτης με τίτλο «Μαύρο μου» και «Ονειροκρίτης», έρχεται να δώσει ένα νέοστοίχημα παρουσιάζοντας ένα μουσικό πρόγραμμαπου παίζει με την τόσο παρούσα απουσία και με την πιο εμβληματική γυναικεία μορφή της νεότερης ελληνικής μουσικής ιστορίας.

Συμμετέχουν:

Δημήτρης Γκίνης: Ακορντεόν
Σπύρος Πατράς: Μπουζούκι
Νίκος Πρωτόπαπας: Κιθάρα
Special Guest: Σωτήρης Παπατραγιάννης

 

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη κατάγεται από τα Χανιά της Κρήτης και κατοικεί στην Αθήνα. Από πολύ μικρή ξεκίνησε την ενασχόληση της με το τραγούδι το θέατρο και τις τέχνες.
Έχει παρακολουθήσει, μαθήματα φωνητικής, μιούζικαλ και κλασσικού τραγουδιού με τον Πάνο Δήμα, μαθήματα φωνητικής και σύγχρονου τραγουδιού  με  την  Έλλη  Πάσπαλα, καθώς και μαθήματα φωνητικής με την  Τζούλι  Μασσίνο και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο. Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα,  jazz- πιάνου με  τη  Φώφη  Ρούσσου, κλασσικού  πιάνου   με  την  Θέτιδα  Νικολοπούλου  καθώς και μαθήματα  κλασσικής  θεωρίας και σολφέζ  στο Ωδείο Γιάννη Μπουχαλάκη.
Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής Βεάκη και  έχει παρακολουθήσει, μαθήματα υποκριτικής με τους, Σωτήρη  Χατζάκη, Λυδία  Κονιόρδου, Άντζελα  Μπρούσκου, Δημήτρη  Καταλειφό, Δημήτρη  Λιγνάδη, Τάσο  Μπαντή καθώς και σεμινάριο αυτοσχεδιασμού με την  Ελένη  Σκότη. Είναι τεχνικός μουσικός δισκογραφίας και ζωντανών εμφανίσεων, μιλάει αγγλικά και ισπανικά ενώ λατρεύει την ξιφασκία…την jazz…και τους Latin χορούς!

 

Πληροφορίες:

Τόπος: Ρότα Art Bar – Σόλωνος 124, Αθήνα
Ημερομηνία: Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ώρα έναρξης: 21:00

Κρατήσεις: Τηλ. 210 3801033 και rota.solonos124@gmail.com (Θέσεις περιορισμένες)
Επικοινωνία: FacebookPage
Twitter
Instagram
Youtube
Γενική είσοδος: 7 €

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eighteen + 10 =