Θ. Μικρούτσικος: Πώς η Ιστορία γίνεται σιωπή

Θάνος Μικρούτσικος: «Πώς η Ιστορία γίνεται σιωπή»Μαζί με την Αφροδίτη Μάνου και τον Κώστα Θωμαΐδη εμφανίζεται στον Κήπο του ΜΜΑ.

«Τραγούδια με αίμα. Τραγούδια από πέτρα. Τραγούδια για το όνειρο που πάντα θα κυνηγάμε. Τραγούδια για να ξορκίσουμε τους εφιάλτες που, και τότε και τώρα, μας περικυκλώνουν. Αυτά είναι τα τραγούδια που θα παίξουμε. Είναι τραγούδια της αθωότητάς μας, είναι τραγούδια της μνήμης μας. Και ένας λαός που έχει μνήμη μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει. […] Είναι ανάγκη μου να μιλήσω τώρα με αυτό τον τρόπο. Θέλω να ξαναμαζέψω τα πολύτιμα και να τα δείξω στον κόσμο, ιδίως στους νεότερους, για να μάθουν τι κληρονομούν».

Με αυτά τα λόγια δίνει ο Θάνος Μικρούτσικος το στίγμα της μουσικής παράστασης με τίτλο «Πώς η ιστορία γίνεται σιωπή» στον Κήπο του Μεγάρου, το βράδυ της Παρασκευής 4 Σεπτεμβρίου (ώρα έναρξης 8:30 μ.μ.).

Στη σκηνή μαζί του θα ανέβουν η  Αφροδίτη Μάνου και ο Κώστας Θωμαΐδης. Τους πλαισιώνουν ο Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά και ο Θοδωρής Οικονόμου στο πιάνο.

Μια παράσταση με οδηγό τα τραγούδια «Η πιο όμορφη θάλασσα», «Ο Ντικ», «Η δίκοπη ζωή», η «Πιρόγα», η «Ρόζα», «Η Ταράτσα», «Τα κελιά», το «Μιλώ» του Μίκη Θεοδωράκη κ.ά.

 

Πληροφορίες:

Τόπος: ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη , Αθήνα
Ημερομηνία: Παρασκευής 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ώρα έναρξης: 20:30

Πληροφορίες: Τηλ.: 2107282333
Γενική είσοδος: Προπώληση εισιτηρίων: 10 €

Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο: 12 €

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × one =