Μιχάλης Τσαντίλας – Τι Κι Αν

Μιχάλης Τσαντίλας - Τι Κι ΑνΟ Μιχάλης Τσαντίλας παρουσιάζει το πρώτο του βίντεο κλιπ, σε σκηνοθεσία και μοντάζ του Βαγγέλη Παπαευαγγελίου. Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο βίντεο για το τραγούδι Τι Κι Αν, γυρισμένο κυρίως σε εσωτερικούς χώρους, στο οποίο χρησιμοποιείται συνδυασμός μινιμαλιστικών και ψυχεδελικών στοιχείων ώστε να αποδοθούν το ύφος και οι εικόνες των στίχων.
Το τραγούδι Τι Κι Αν είναι το πρώτο σινγκλ μέσα από το άλμπουμ Σκιά Στο Μυαλό, το ντεμπούτο του Μιχάλη Τσαντίλα, που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2012 από τον Μετρονόμο.

 


Βιογραφικό Βαγγέλη Παπαευαγγελίου
Ο Βαγγέλης Παπαευαγγελίου γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Σε ηλικία 14 χρόνων ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την κάμερα και άρχισε να γυρίζει ερασιτεχνικές ταινίες χρησιμοποιώντας σαν ηθοποιό τον μικρότερο αδελφό του. Ξεκίνησε να ασχολείται συστηματικά με τη δημιουργία βίντεο το 2003 ενώ το 2008 πήρε πτυχίο Ηλεκτρονικού Ήχου από το Α.Τ.Ε.Ι. Ρεθύμνου.
Έχει γυρίσει 16 ταινίες, εκ των οποίων οι 2 είναι μεγάλου μήκους (Coca Χασίς & Αλητεία 2, Βαβέλ), καθώς και 5 βιντεοκλίπ: “Chaos Vision” (2010) για το γερμανικό death metal γκρουπ A Death Experience, “Selfish Bastard” (2011) για το ελληνικό thrash συγκρότημα Released Anger, “Τhe Same Side” (2012) από τον πρωτοεμφανιζόμενο Έλληνα τραγουδοποιό J.J.Leon, “The Crow The Owl & The Dove” (2012) από τους Φινλανδούς Nightwish για έναν διαγωνισμό στο YouTube και “Τι Κι Αν” (2013) του Μιχάλη Τσαντίλα.

Έχει λάβει μέρος με τα έργα του σε διάφορα φεστιβάλ και εκδηλώσεις, όπως στην Έκθεση Βίντεο και Φωτογραφίας στο Ρέθυμνο Κρήτης (2004), στα 7ο και 10ο Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών Φιλμ και Βίντεο (2004 και 2007), στο Athens Video Art Festival (2006 και 2007), στο 6o Greek Cult Festival (2006) και στο Eco Films στην Ρόδο (2008) ενώ κατέλαβε την 4η θέση στον διαγωνισμό βίντεο «Ασφάλεια στο δρόμο, ασφάλεια στη ζωή» του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Υ.ΜΕ.ΔΙ.).

Αυτή τη στιγμή δουλεύει με τους συνεργάτες του πάνω σε διαφημιστικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ, εκπομπές για την τηλεόραση και το διαδίκτυο, βίντεο κλιπ και ταινίες μικρού μήκους.

Ενδεικτικοί τίτλοι από τη φιλμογραφία του:
Mass Society (2013)
Ένα Μεσημέρι Στο Πάρκο (2012)
Time Dementia – Μανία Στο Χρόνο (2012)
Vavel – Βαβέλ (2008)

 


Κανάλι YouTube: www.youtube.com/user/vangelis84
Προφίλ Facebook: www.facebook.com/vangelis.papaevangeliou.3

 

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 − five =