Ο Θάνος Μικρούτσικος στην Επίδαυρο

Στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Ιουλίου, ο αγαπημένος σε πολλούς συνθέτης, Θάνος μικρούτσικος θα πραγματοποιήσει δύο συναυλίες, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας σε πόλεις της Ελλάδας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο συνθέτης μίλησε για τις ιδιαιτερότητες, τις αφετηρίες και αναφορές, το «ύφος» και το «χρώμα» αυτής της συναυλίας και της περιοδείας του εν γένει. Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τη συγκεκριμένη συνέντευξη:

«Οι παραστάσεις μου αυτές έχουν τίτλο «Η μνήμη όταν επιστρέφει εκδικείται». Θεωρώ, ότι ένας λαός χωρίς μνήμη, είναι ένας λαός χωρίς μέλλον. Το ίδιο όμως συμβαίνει για τον καθένα και την καθεμιά μας ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στη ζωή χωρίς τις μνήμες μας… Και απ” όλα τα είδη της τέχνης, αυτό που κουβαλάει με αμεσότητα τις μνήμες μας, είναι το τραγούδι! Με τραγούδια ερωτευτήκαμε, με τραγούδια χωρίσαμε, αλλά και με τραγούδια παλέψαμε όλοι μαζί για μια καλύτερη ζωή…Επέλεξα λοιπόν, από τα τραγούδια τα δικά μου, αλλά και από τα τραγούδια άλλων συνθετών που εκτιμώ, όσα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «τραγούδια του κοινού αισθήματος» …».

Στο τραγούδι, τον Θάνο Μικρούτσικο συνοδεύουν, η Αφροδίτη Μάνου και ο Κώστας Θωμαΐδης.

 

Πληροφορίες:

Τόπος: Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου
Ημερομηνία: Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Ιουλίου 2015
Ώρα έναρξης: 21:30
Πληροφορίες: greekfestival.gr
Γενική είσοδος: Ζώνη Α: 25€

Ζώνη Β: 15€

Φοιτητικό: 10€

Άνεργοι, ΑΜΕΑ: 5€

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

six − one =