Ο Τάσος Σκούρας στο melwdos

Ο Τάσος Σκούρας στο melwdosΟ Τάσος Σκούρας μας μιλά το νέο του Album ‘’Σκούρα τα πράγματα’’ καθώς, ποιες είναι η μουσικές του επιρροές και με ποιους καλλιτέχνες θα ήθελε να έχει συνεργασία στο μέλλον.

– Πες μας δυο λόγια για τον Τάσο Σκούρα, για να σε γνωρίσουμε καλύτερα;

Είμαι ένας πολύ απλός τύπος που του αρέσουν οι καθαρές σχέσεις με τους ανθρώπους. Μεγάλωσα στα Βριλήσσια, που τότε ήταν μια πολύ ωραία γειτονιά για να μεγαλώνει κανείς. Υπήρχε ακόμα αυτή η ζέστη μεταξύ των ανθρώπων, μια ζέστη που στις μέρες μας σπανίζει . Αυτή την ζέστη αναζητώ σήμερα μέσα από την μουσική και τον στίχο, ευχώμενος να γίνω για άλλη μια φορά παιδί.

– Ποιες είναι οι μουσικές σου επιρροές και ποια είναι η θεματολογία των στίχων σου;

Από επιρροές άλλο τίποτα! Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες, όπως τους Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκο, Σαββόπουλο. Επίσης με έχουν στιγματίσει και τα blues πάρα πολύ, που είναι μια λαϊκή μουσική βγαλμένη από πόνο. Εγώ θα έλεγα ότι το blues εκφράζει ενός είδους γλυκόπικρη χαρα, την χαρά του ότι αντέξαμε την θλίψη. Μην ξεχάσω, βέβαια, τους Pink Floyd που κατά την άποψη μου αγγίζουν το τέλειο, όσο μπορεί ο άνθρωπος να το αγγίξει.

– Πρόσφατα κυκλοφόρησε το Album ‘’Σκούρα τα πράγματα’’. Ποια είναι η εμπειρία σου από τις ηχογραφήσεις;

Το να δίνεις υπόσταση  στις ιδέες σου είναι κάτι μαγικό και το μεγαλύτερο σχολείο για έναν δημιουργό. Ποτέ όμως δεν είναι όλα ρόδινα, υπάρχουν πολλά εμπόδια και παγίδες, ιδιαίτερα στις ανθρώπινες σχέσεις όταν τα κίνητρα των ανθρώπων που συνεργάζεσαι δεν είναι πάντα καθαρά όπως λέγαμε πριν. Αυτά φυσικά σε κάνουν σοφότερο.

– Αν έπρεπε να ξεχωρίσεις  ένα τραγούδι σας ποιο θα ήταν αυτό και για ποιο λόγο;

Είναι σαν να ρωτάτε έναν γονιό ποιο παιδί αγαπάει πιο πολύ . Μου είναι αδύνατον να ξεχωρίσω κάποιο, όλα έχουν «γράψει» μέσα μου με τον δικό τους τρόπο.

– Τι χρειάζεται κάποιος για να πετύχει στο χώρο της μουσικής;

Όταν πετύχω θα σας πω!! Promise!

– Συμβαδίζεις με τις τάσεις τις μόδας ή προτιμάς να έχεις το δικό σου style;

Τι ποιο μοντέρνο από το να έχεις το δικό σου στυλ; Όχι, ποτέ δεν ήμουν οπαδός της μόδας.

– Πώς μπορεί το κοινό να επικοινωνήσει μαζί σου και να προμηθευτεί τα άλμπουμ σου;

Με ένα απλό inbox στην σελίδα μου στο facebook μπορεί όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου. Το cd κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο (itunes, amazon, κλπ) καθώς και στα δισκοπωλεία.

– Με ποιους καλλιτέχνες θα ήθελες  να συνεργαστείς στο μέλλον και γιατί;

Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ σαν τραγουδοποιός με φωνές που αγγίζουν ψυχο-ακουστικά όπως η Νατάσσα Μποφίλιου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Χαρούλης και πολλοί άλλοι. Θελουμε σελίδες για να χωρέσουν όλοι! Πολύ ταλέντο η Ελλαδίτσα μας!

– Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

Εμφανίσεις, ηχογραφήσεις, συνεργασίες και όσο αντέχω θα καταθέτω την αλήθεια μου, την αλήθεια, δηλαδή, που μπορώ.

 

Youtube channel

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seven − one =