Πέτρος Βεντουρής – Χάρτινο λουλούδι

 Πέτρος Βεντουρής - Χάρτινο λουλούδιΠρωτοεμφανιζόμενος στο χώρο του έντεχνου τραγουδιού, ο νεαρός Πέτρος Βεντουρής μας μας συστήνεται μέσα από το πρώτο του single που κυκλοφορεί από την Final Touch.

Το «Χάρτινο λουλούδι», σε μουσική του ιδίου, και στίχους του συνονόματου Πέτρου Π. Βεντουρή, είναι ένα τρυφερό τραγούδι με πλούσια ενορχήστρωση, την οποία επιμελήθηκαν ο Γιώργος Τσιατσούλης και ο Πέτρος Βαρθακούρης.

Πλαισιωμένη από ένα εκλεκτό επιτελείο μουσικών, η φωνή του ερμηνευτή με το ξεχωριστό ηχόχρωμα μπλέκεται με τις μελωδίες της κιθάρας, του μαντολίνου και του κοντραμπάσου (Πέτρος Βαρθακούρης), του ακορντεόν (Γιώργος Τσιατσούλης) και του βιολιού (Ειρήνη Σισκάκη), ενώ την ethnic χροιά δίνει το ιρλανδέζικο φλάουτο (Κώστας Ξυδάκης). Στα δεύτερα φωνητικά, ο Πέτρος Βαρθακούρης και η Μαρία Καρέτσου, και στα τύμπανα ο Θάνος Χατζηαναγνώστου. Η ηχοληψία και η μίξη έγιναν από τον Χάρη Κρεμμύδα και η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στα Zero Gravity Studios.

Το ηχητικό αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι μια δυναμική μπαλάντα με ρομαντικούς στίχους και ερωτική διάθεση, που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις και να αναδείξει το ταλέντο του Πέτρου Βεντουρή.

Λίγα λόγια για τον Πέτρο Βεντουρή

Ο Πέτρος Βεντουρής κατάγεται από την Νάουσα της Πάρου. Εκεί έζησε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια και έκανε τα πρώτα του μουσικά βήματα. Φοίτησε στο ΤΕΙ Ηπείρου της Άρτας στο τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής και αργότερα στο ωδείο Modern Music School των Εξαρχείων όπου ειδικεύτηκε στην μοντέρνα κιθάρα. Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα όπου προβάλει μέρος της επερχόμενης δισκογραφικής του δουλειάς καθώς και διασκευές γνωστών τραγουδιών σε μουσικές σκηνές της πόλης.

Kυκλοφορεί από την Final Touch (distributed by Cobalt)

 

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

6 + 14 =