Στέλλα Στυλιανού «Βασάνισε με»

Στέλλα Στυλιανού «Βασάνισε με»Η Στέλλα Στυλιανού γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Κατάγεται από μουσική οικογένεια και ασχολείται με τη μουσική από τα 6 της χρόνια.

Έκανε μαθήματα πιάνου στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου ,θεωρητικών μουσικής και φωνητικής. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης παιδαγωγικά και σήμερα είναι διορισμένη δασκάλα στη Δημόσια εκπαίδευση όπου διδάσκει το μάθημα της μουσικής.

Έχει κυκλοφορήσει ήδη δύο προσωπικά maxi single το ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ και το ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ σε δική της μουσική και στίχους.
Επίσης έχει κυκλοφορήσει και ένα παιδικό δίσκο με τίτλο ΓΛΥΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ με δικές τις συνθέσεις , στον οποίο είχε τη διεύθυνση και την ενορχήστρωση των παιδικών τραγουδιών που τραγούδησαν μαθητές του σχολείου της.

Έχει εμφανιστεί σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά της Λευκωσίας ,σε συναυλίες, εκδηλώσεις σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες παρουσίασε τη δουλειά της και συνεργάζεται με το μουσικό σχήμα ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ με το οποίο εμφανίζονται σχεδόν σε όλη τη Κύπρο.

Η Στέλλα έχει τραγουδήσει και στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια της κυπριακής προεδρίας στις Βρυξέλλες σε δύο εμφανίσεις η μια εκ των οποίων στα κτίρια της Κομισσιὀν.
Αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει τη δεύτερη της δισκογραφική δουλειά η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα με νέες συνεργασίες. Έχει κυκλοφορήσει δύο βίντεο κλιπ με πιο πρόσφατο το ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ σε σκηνοθεσία Σαββα Τζοβού Χρηστίδη ,μια παραγωγή της REVERIE Visuals το οποίο έχει μια εξαιρετική πορεία στο διαδίκτυο!!

Η δεύτερη της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, είναι η νέα της κυκλοφορία, το cd «Με τα μάτια της ψυχής». Περιέχει δέκα τραγούδια τα οποία υπογράφουν μουσικά ο Χρήστος Γιώτης, στιχουργικά οι Λάζαρος Γκέτσιος και Κώστας Τρίγγης, αλλά και η ίδια η Στέλλα Στυλιανού με στίχους και μουσική.
Μετά την κυκλοφορία του επίσημου video clip του τραγουδιού «Η καρδιά μου» που συμπεριλαμβάνεται στο cd, κυκλοφορεί και το επίσημο music video  του τραγουδιού «Βασάνισε με».
Κυκλοφορεί από την  14Music

www.stellastylianousinger.com
www.youtube.com/channel
twitter.com/osrstella
www.facebook.com/stellastylianoumusic

 

Βασάνισε με – Official  Music Video

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × 3 =