Τάσος Πέτσας – Δέσποινα Πατρώνα «ANNA»

Τάσος Πέτσας - Δέσποινα Πατρώνα «ANNA»Τάσος Πέτσας – Δέσποινα Πατρώνα «Anna (Mother Of Mine)» «Anna (Heaven)»

Τον Τάσο Πέτσα (ή αλλιώς Tasos) τον γνωρίσαμε δισκογραφικά μόλις πέρυσι μέσα από τις επιτυχίες του «Mother Of Mine (Anna)», μία instrumental σύνθεση.

Το τραγούδι του «Angel Of Mine» σε συνεργασία με τη Μάνια Βλαχογιάννη και τον Aural Fragment και σε remix των Sakgra (Σάκη Γραββάνη) και το «Friend Of Mine» σε remix από τον Lego Boy (Γιάννη Μιχελινάκη) που και τα τρία ανέβηκαν στην #1 θέση των digital singles της Ελλάδας και μπήκαν και στα 200 πρώτα καλύτερα singles της Ευρώπης, μέσα από το πρώτο του άλμπουμ «Heart Of Mine (Anna)» που ανέβηκε και αυτό στο #1 των digital albums.

Αυτή τη φορά επιστρέφει δισκογραφικά με δύο νέα τραγούδια με τη συμμετοχή στα φωνητικά μιας διεθνώς βραβευμένης ελληνοαμερικανίδας μουσικού, της Δέσποινας Πατρώνα (Thespina Music).

Το πρώτο track τιτλοφορείται «Anna (Mother Of Mine)», μία piano jazz μπαλάντα που στην ουσία αποτελεί μία νέα εκτέλεση (αλλά σε τραγούδι) του πρώτου του (instrumental) κομματιού που κυκλοφόρησε πέρυσι, αφιερωμένο στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από την επάρατη νόσο.
Όσο για το δεύτερο track που τιτλοφορείται «Anna (Heaven)» είναι μία trip hop piano μπαλάντα στην οποία στίχους έχει γράψει η ίδια η Δέσποινα Πατρώνα.

Και τα δυο tracks κυκλοφορούν μαζί με τίτλο «Anna» και ήδη από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους ανέβηκαν στην 1η θέση των digital singles της Ελλάδας, έφθασαν μέχρι το #2 και #3 αντίστοιχα στο Ελληνικό εβδομαδιαίο Billboard και όσο για το «Anna (Mother Of Mine)» μπήκε στα 200 πρώτα καλύτερα τραγούδια της Ευρώπης και συγκεκριμένα στη θέση #169 και έγινε, έτσι, το τέταρτο κατά σειρά τραγούδι του Τάσου που μπαίνει στα 200.

Τάσος Πέτσας: www.facebook.com/tasospegr
Δέσποινα Πατρώνα: www.facebook.com/debbie.dcp

Άλλα Άρθρα:

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 + nine =