Αναστασία Δημοπούλου

Η Αναστασία Δημοπούλου στον melwdoΟι 5×4 αυτοσχεδιάζουν. Συνεχίζετε τις παραστάσεις…πως νιώθεις γι’ αυτό;
Ναι οι 5×4 αυστοσχεδιάζουν πάλι με ανανεωμένη σύσταση και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό. Κάθε Σάββατο γεννιέται μια παράσταση από το μηδέν. Και εμείς έχουμε την ίδια αγωνία με τους θεατές για το που θα καταλήξει η κάθε ιστορία. Προσωπικά αισθάνομαι εκπληκτικά για αυτή την συνεργασία και διαισθάνομαι πως οι 5×4 έχουν μέλλον. Άλλωστε ο αυτοσχεδιασμός είναι ένα είδος θεάτρο που δεν στερεύει ποτέ.

Ποια είναι η αγαπημένη σου εμπειρία μέχρι τώρα, από αυτή την παράσταση;
Η αγαπημένη μου εμπειρία… νομίζω πως δεν έχω απάντηση για αυτήν την ερώτηση. Όλες οι παραστάσεις μας είναι μοναδικές, δεν έχουν παιχτεί ποτέ και δεν θα ξαναπαιχτούν οπότε κάθε μια είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Ωστόσο αυτό που μένει πάντα χαραγμένο στην μνήμη μου είναι το χειροκρότημα του κόσμου και η αγκαλιά παίρνουμε ο ένας τον άλλον στα παρασκήνια.

 

Αναστασία ΔημοπούλουΤι χαρακτήρα θα ήθελες να σου δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσεις μέσα από τους 5×4;
Δεν υπάρχει κάποιος χαρακτήρας που δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσω στην παράσταση. Ό,τι μου έχει έρθει στο μυαλό το χω κάνει. Έχω εμφανιστεί ως μάνα, ως κόρη, ως γιαγιά. Έχω υποδυθεί την κουτσομπόλα γειτόνισσα, την τρελή εφοριακό, την εκδιδόμενη ρωσίδα, την απατημένη σύζυγο.

Οικονομική κρίση. Πόσο επηρεάζει τις τέχνες;
Οικονομική κρίση…τα πάντα επηρεάζονται από αυτήν και πρακτικά μα κυρίως η ψυχολογία μας. Όταν δεν υπάρχουν χρήματα δεν γίνονται παραγωγές και όταν δεν γίνονται παραγωγές δεν έχουμε δουλεία. Επειδή όμως είμαι πάρα πολύ ρομαντική πιστεύω πως στις μεγαλύτερες κρίσεις οι άνθρωποι έχουν ανάγκη την τέχνη. Να διασκεδάσουν ,να ξεχαστούν να ονειρευτούν. Και εμείς οι ίδιοι οι ηθοποιοί μέσα σε αυτήν την κρίση έχουμε ανάγκη να δημιουργήσουμε περισσότερα και μεγαλύτερα πράγματα. Στο τέλος της ημέρας είμαστε με άδειες τσέπες αλλά η ψυχή μας γαλήνια.Θα φτιάξουν τα πράγματα.

Κάνεις και κάποια άλλη δουλειά παράλληλα αυτή την περίοδο;
Ναι όχι θεατρική όμως. Δουλευω σε ένα μπαρ και διαβάζω για να τελειώσω το πανεπιστήμιο.

Φανέρωσέ μας ένα μυστικό σου.
Δεν έχω μυστικά.. δεν συνηθίζω να κρατάω τίποτα για μένα. Τα μοιράζομαι όλα με τους δικούς μου ανθρώπους… φοβάμαι μήπως μείνω μόνη χαχαχαχα σσσσςςς μυστικό!!!!

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleven − 10 =