Αντώνης Βάμβουκας – Μια Σιωπή

Αντώνης Βάμβουκας - Μια ΣιωπήO Αντώνης Βάμβουκας ασχολείται με τη μουσική από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Ξεκίνησε τη δημιουργική του πορεία από το συγκρότημα Νυχτοβάτες στις αρχές της δεκαετίας του ’90 στην Κρήτη. Το 1995, όντας ακόμα μαθητές κυκλοφόρησαν το “Όνειρο” στην ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία “Ηχώ“. Μέσα στη δεκαετία του ’90 περισσότεροι από 30 νέοι μουσικοί συνεργάστηκαν με το συγκρότημα σε ζωντανές εμφανίσεις. Μετά το 2000 πειραματίστηκαν με τον ηλεκτρονικό ήχο και με τη διοργάνωση μουσικών και εικαστικών events, ενώ το συγκρότημα υπήρξε φυτώριο για τη δημιουργία εικαστικών και καλλιτεχνικών ομάδων.

Τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με τη μουσική διδασκαλία, ο Αντώνης Βάμβουκας συνεργάστηκε επαγγελματικά με πολλά μουσικά σχήματα στην Κρήτη. Πλέον δραστηριοποιείται και στην Αθήνα.

Το 2010, με βασικό πυρήνα τον Αντώνη Βάμβουκα, οι Νυχτοβάτες αναδιαμορφώθηκαν, δημιουργώντας ένα ολιγομελές, ευέλικτο σχήμα, επιστρέφοντας σε ακουστικό ήχο με βάση τις κιθάρες. Ερμηνεύουν δικά τους τραγούδια και κάνουν επίσης πολλές δικές τους διασκευές από το διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο.
Πολλές απ’ τις εμφανίσεις τους περιλαμβάνουν το «Θέατρο Ερωφίλη» (Φορτέτσα, Ρέθυμνο), το «Θέατρο Πύλης Βηθλεέμ» (Ηράκλειο), τη «Γιορτή Κρητικής Διατροφής» (Δημοτικός Κήπος, Ρέθυμνο), τη μουσική σκηνή «Αλάβαστρον» (Παγκράτι, Αθήνα), AFTER DARK, Χίλιες και 2 νύχτες κ.α. Επίσης, έχουν διακριθεί σε δύο μουσικούς διαγωνισμούς, “Μουσική Άμιλλα 2011” (το CD κυκλοφορεί από την Antelma Music, και περιέχει το κομμάτι του Αντώνη “Μια Σιωπή”) και “Panda Band Contest 2012”.

O Αντώνης Βάμβουκας (Απρίλιος-2013) κυκλοφόρησε το νέο του CD βασισμένο στα τραγούδια δικά του και των Νυχτοβατών. Τo άλμπουμ τιτλοφορείται “Μια Σιωπή”. Η πρώτη παρουσίαση του CD έγινε στις 23/4/2013 στο καφέ Αλάβαστρον (Παγκράτι-Αθήνα). Σύντομα ακολουθούν κι άλλες εμφανίσεις σε όλη τη χώρα. Κατά καιρούς δίνει συνεντεύξεις σε σημαντικούς ραδιοφωνικούς της χώρας και της ομογένειας ( ΕΡΑ ΧΑΝΙΩΝ, ΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΕΡΑ ΑΘΗΝΩΝ κτλ.). Από το χειμώνα του 2014 συνεργάζεται με το Θωμά Φώτη με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

 

Αντώνης ΒάμβουκαςΑντώνης Βάμβουκας – Μια Σιωπή (ατμοσφαιρικό ροκ, έντεχνο)
Στίχοι: Στέλιος Καλογεράκης
Μουσική: Αντώνης Βάμβουκας

Το άλμπουμ “Μια Σιωπή” κυκλοφορεί στο διαδίκτυο!
Μπορείτε να το προμηθευτείτε από το iTunes Stores στην παρακάτω διεύθυνση:
https://itunes.apple.com/album/id875494077

Βίντεο: Δαφέρμος Στέλιος
Σκίτσα: Στέλιος Καλογεράκης
Ερμηνεία, κιθάρες : Aντώνης Βάμβουκας

Παραγωγή – Ενορχήστρωση: Αντώνης Βάμβουκας, Νεκτάριος Βασιλείου
Στέλιος Καλογεράκης – Μιχάλης Σταράκης
Mix,Μastering: Νεκτάριος Βασιλείου – NEK HOME PRODUCTIOΝS

Video Projections:
Μιχάλης Σταράκης, Στέλιος Καλογεράκης, Μίνως Φιτσανάκης
Video & Audio Editing: ECHO mediaworx

 

Δείτε το video clip

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × two =