Απ. Κουσκουμβεκάκης -Μ’ ένα νεύμα του φιλιού

Απόλλων Κουσκουμβεκάκης 'Μ’ ένα νεύμα του φιλιού'Απόλλων Κουσκουμβεκάκης ‘Μ’ ένα νεύμα του φιλιού’ Κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό του album

Τραγουδούν η Νάντια Καραγιάννη, ο Μπάμπης Τσέρτος και η Κατερίνα Τσαντήλα
Ένα χρόνος  και κάτι πέρασε από την κυκλοφορία του δίσκου «Ο Νοέμβρης των ματιών της» και ο συνθέτης / μαέστρος Απόλλων Κουσκουμβεκάκης είναι πάλι εδώ …  ‘μ’ ένα νεύμα  του φιλιού’, ένα δίσκο γεμάτο χρώματα, αρώματα και έμπνευση.

Αναγεννησιακά παραμύθια συνυπάρχουν με ροκ μπαλάντες και μεσογειακά μάμπο, μπαρόκ τσέμπαλα και τα κλασικά ηχοχρώματα της Athens Chamber Orchestra εναλλάσονται με έντεχνα ζεϊμπέκικα και χασάπικα, αργεντίνικης ιδιοσυγκρασίας τάγκο συνδιαλλέγονται με ιλλιγγιώδη soli  ηλεκτρικής κιθάρας.

Στο προσωπικό μουσικό σύμπαν του Απόλλωνα δεν υπάρχουν ετικέτες και σύνορα, όλα τα ενώνει η μελωδική και αρμονική ματιά του, αλλά και ο υπέροχα γήινος και βαθιά ερωτικός στίχος της Μαρίας Σπυράτου.

Τα τραγούδια του δίσκου ερμηνεύουν δυο μεγάλοι λαϊκοί καλλιτέχνες, η Νάντια Καραγιάννη και ο Μπάμπης Τσέρτος, καθώς και η νεαρή λυρική υψίφωνος Κατερίνα Τσαντήλα. Τις πλούσιες ενορχηστρώσεις υπογράφει ο συνθέτης, ο οποίος διηύθυνε την κλασική και τη λαϊκή ορχήστρα.

Το δίσκο επιμελήθηκε εικαστικά η ζωγράφος Ζάννα Αρτέμη.
To cd κυκλοφορεί από την Melon Music.

 

«Ήσουνα παντού» – Κατερίνα Τσαντήλα

«Μ’ ένα μπουκάλι τζιν» – Νάντια Καραγιάννη

«Σύντομα κι απλά» – Κατερίνα Τσαντήλα

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one + 4 =