ο Γεράσιμος Κωνσταντουδάκης, στο melwdos

ο Γεράσιμος Κωνσταντουδάκης, στο melwdosΜε αφορμή την παράσταση “Μια νύχτα στο παρίσι” ο Γεράσιμος Κωνσταντουδάκης, μας μιλά στο melwdos

-Είναι η πρώτη σου επαγγελματική παράσταση ; Κι αν ναι πως αισθάνεσαι;
Ναι, είναι η πρώτη μου επαγγελματική παράσταση. Αισθάνομαι πολυ όμορφα καθώς η υποκριτική είναι κάτι στο οποίο μυήθηκα πολύ μικρός και πάντα ήθελα να φτάσω σε επαγγελματικό επίπεδο.

-Ποιος είναι ο ρόλος σου στο έργο;
Ο χαρακτήρας που ενσαρκώνω ονομάζεται Βίκτωρ Πράιν και είναι ένας αγγλός ποιητής και περίπου διανοούμενος , ο οποίος είναι παντρεμένος με την Αμάντα, την οποία υποδύεται η Άνια Καστρινάκη.

-Ποια είναι η σχέση σου με τους συναδέλφους σου;
Η σχέση μου με τους συναδέλφους μου είναι παρά πολύ καλή καθώς με τα συγκεκριμένα παιδιά ξεκίνησα αυτό το ταξίδι μαζί πριν 3 χρόνια στο 92art υπό την διδασκαλία της εκπληκτικής Εφής Μεράβογλου.

-Πες μας μία αγαπημένη σου στιγμή από τις πρόβες;
Δεν πιστεύω οτι έχω κάποια αγαπημένη καθώς όλες οι στιγμές σε όλες τις πρόβες είναι τόσο δημιουργικές και περνάμε πάρα πολύ όμορφα !

-Ποιο είναι το μεγαλύτερο θέλω του ρόλου σου;
Το μεγαλύτερο θέλω του ρόλου μου είναι το να αγαπήσει και να ερωτευτεί, πιστεύω ότι αυτό που πάντα ήθελε και τον γέμιζε είναι η συντροφικότητα !

-Πες μας μία αστεία στιγμή μέσα στην παράσταση που απολαμβάνεις εσυ.
Η στιγμή που απολαμβάνω περισσότερο στην παράσταση είναι, όταν ο Βικτωρ πάει να το παίξει άντρας και να συγκρουστεί με τον Έλιοτ , αλλά εκείνος τον βάζει στην θέση του και τον αποκαλεί και φλούφλη από πάνω.

Άλλα Άρθρα:

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *