Ηρώ «Τα μικρά τα πλοία» Νέο τραγούδι

Ηρώ «Τα μικρά τα πλοία» -Νέο τραγούδι-Μετά το τελευταίο της cd με τίτλο “Ψύχραιμα” και έχοντας σα γνώμονα την εξέλιξη, την αναζήτηση και την περιπλάνηση μέσα στην μουσική, η Ηρώ έρχεται μετά από ένα χρόνο να προτείνει με την απλότητα μιας Πιάνο-Φωνή παρουσίας και μόνο, ένα καινούριο τραγούδι. Τίτλος: ” Τα μικρά τα πλοία” σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική δική της.

Έχοντας υπογράψει μουσικά πάνω από 90 τραγούδια, αλλά και στιχουργικά και ενορχηστρωτικά πολλά από αυτά, η Ηρώ συνεχίζει να βαδίζει σε ένα δρόμο δημιουργίας και “πρότασης” κάνοντας έτσι τη δική της αντίσταση στα “σημεία των καιρών” και προτείνοντας την επιστροφή στην απλότητα και στα ‘’ουσιαστικά’’.

Το ‘’Πιάνο- Φωνή’’ είναι ένα καθαυτό δικό της στίγμα, που την καθιέρωσε στη συνείδηση του κόσμου που την λατρεύει σαν μουσικό – ερμηνεύτρια, έχοντας τα εχέγγυα μιας άρτιας πιανίστριας με κλασική αισθητική και παιδεία και συγχρόνως μιας ερμηνεύτριας με δύναμη, ευαισθησία και απεριόριστες φωνητικές δυνατότητες.

Τα μικρά τα πλοία” είναι ένας σταθμός σε ένα ταξίδι 23 χρόνων γεμάτο από εμπειρίες και αναζήτηση και συγχρόνως ένα υπέροχο τραγούδι!

“Ζήτησαν την γνώμη του melwdos για το τραγούδι.
Νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται κάποια γνώμη αυτό το τραγούδι. Από την πρώτη στιγμή που ακούς αυτή την ερμηνεία της Ηρούς και τους στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, γίνεται απευθείας αγαπημένο.
Ακούστε το και σίγουρα θα το βάλετε στην κάρδια σας.”

 

Καλή ακρόαση…!!!

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 4 =