Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Loutraki Festival

Η Νατάσσα Μποφίλιου, μία από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες του κοινού, ύστερα από ένα χειμώνα αποχής από τις ζωντανές εμφανίσεις, ξεκινάει με συγκίνηση τη νέα της καλοκαιρινή περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο και κάνει μια στάση το Σάββατο 25 Ιουλίου στο Loutraki Festival για μια μοναδική παράσταση στον αύλειο χώρο του Λυκείου Λουτρακίου.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ισορροπώντας στις δυο πτυχές της προσωπικότητας της ερμηνεύτριας – την ευαισθησία και το πάθος, στήνουν ένα φωτεινό καλοκαιρινό πρόγραμμα που θα γυρίσει ολόκληρη την Ελλάδα, υπενθυμίζοντας στους αμέτρητους θαυμαστές της Νατάσσας Μποφίλιου για ποιο λόγο οι ζωντανές εμφανίσεις αποτελούν το πιο δυνατό της χαρτί.

Αγαπημένα τραγούδια του ρεπερτορίου της πιο δυναμικής τριάδας της τελευταίας δεκαετίας, όπως το “Σ’ έχω βρει και σε χάνω”, το “Εν λευκώ”, το “Μέτρημα” κ.α., ύστερα από μία σειρά πειραματικών προσεγγίσεων, επιστρέφουν στις αρχικές τους ενορχηστρώσεις, προκειμένου να συναντήσουν την απλότητα μιας νέας αφετηρίας σε μία σειρά συλλεκτικών συναυλιών.

Στο πρόγραμμα έρχονται να προστεθούν σε πρώτη παρουσίαση τα τραγούδια από τις “Πρώτες Λέξεις”, τη νέα συνεργασία της Νατάσσας με τον Σωκράτη Μάλαμα, το Θέμη Καραμουρατίδη και τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Συντελεστές:
Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Βιολί – Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής

Σχεδιασμός φώτων: Αλέξανδρος Προδρόμου
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Φωτογραφίες: Δημήτρης Σκουλός

Opening act: Χρήστος Νινιός

Οι διοργανωτές του Loutraki Festival εναρμονιζόμενοι με τις συνθήκες που διαμορφώνονται στη χώρα, προχωρούν σε μείωση της τιμής των εισιτηρίων για τη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου.

Οι νέες τιμές διαμορφώνονται στα 10€ (από 12€) για την προπώληση και στα 12€ (από 14€) για το ταμείο την ημέρα της συναυλίας.

Η προπώληση γίνεται στα κάτωθι καταστήματα:
Λουτράκι: Level 2, Waves, Coralle, Εν πλω, Χαρτομανία, Ύφος και Maroon
Κόρινθο: Αγκινάρα, Pastel, Βιβλιοπωλείο Οικονόμου
Ίσθμια: Φούρνος Ζώης, Sea and Sand
Άγιοι Θεόδωροι: Πευκάκια, Cine Club
Αθήνα: Πανεπιστημίου 39, Ticket Services

Για τους κατόχους πιστωτικής κάρτας υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα online κράτησης εισιτηρίου μέσω της ticket servises: www.ticketservices.gr

 

Πληροφορίες:

Τόπος: Loutraki Festival 2015 – Λύκειο Λουτρακίου
Ημερομηνία: Σάββατο 25 Ιουλίου 2015
Ώρα έναρξης: 21:30
Πληροφορίες: www.loutrakifestival.com
Γενική είσοδος: 12€
προπώληση 10€

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen − fifteen =