Θέλω να φύγω – 33 Στροφές

Θέλω να φύγω - 33 ΣτροφέςΟι 33 Στροφές σχηματίστηκαν τον Μάιο του 2011 από τον Νίκο Καψαλάκη και την Ευδοξία Δήμου.Ο Καψαλάκης Νίκος επί 25ετίας Πληκτράς-Πιανίστας και η Ευδοξία Δήμου επί 15ετίας Τραγουδίστρια σε διάφορα συγκροτήματα, είχαν ένα όνειρο.
Να ξεφύγουν από τα τετριμμένα και να δώσουν ένα διαφορετικό στίγμα στην ελληνική μουσική σκηνή. Σκοπός του συγκροτήματος ήταν οι καλές ενορχηστρώσεις, δυνατό Groove, διατήρηση μουσικής ταυτότητας.

Η Ευδοξία Δήμου πάντα με το μοναδικό ηχόχρωμα της φωνής της σε συνδυασμό με πρωτότυπες διασκευές και με την ενορχήστρωση του Νίκου Καψαλάκη οδηγούσε σε ένα άψογο αποτέλεσμα στις live εμφανίσεις τους.
Το ύφος τους είναι πάντρεμα του έντεχνου και του rock ελληνόφωνου ρεπερτορίου. Αλλα 3μέλη όμως έπρεπε να πλαισιώνουν το σχήμα.
Μπασίστας – Aντώνης Μπίτρος : εχει groove, έχει δικό του προσωπικό ύφος, και γνωρίζει πώς να προσαρμόσει το παιξιμό του ανάλογα με το ύφος του κομματιού.
Drummer – Δημήτρης Ασημακόπουλος : έχει θορυβώδη παρουσία, είναι γεμάτος ενέργεια και στο κάθε λεπτό παρασύρει τον κόσμο μαζί του.
Κιθαρίστας Ηλεκτρικός-Ακουστικός – Γιώργος Ρίζος : παίζει με την ψυχή του και κάνει τον ήχο της κιθάρας του μια ηλεκτρική κραυγή της ανθρώπινης ψυχής.

Το Μάιο του 2012 μετά από πολλές ανακατατάξεις μέσα στο σχήμα παίρνουν οι δυό τους την απόφαση να προχωρήσουν δισκογραφικά και να κάνουν το μεγάλο βήμα.
Το πρώτο τους τραγούδι είχε σκοπό να εκφράσει την επιθυμία που έχει ο καθένας μας για απόδραση από την καθημερινότητα σε αυτές τις δύσκολες εποχές.
Μας παρουσιάζουν το «Θέλω να φύγω» σε στίχους Ευδοξίας Δήμου και μουσική Καψαλάκη Νικόλαου-Ευδοξίας Δήμου.
Την Ενορχήστρωση έκανε ο Θανάσης Καραμπίνας και την μουσική επιμέλεια της παραγωγής την είχε ο Καψαλάκης Νίκος. Μέσα στο 2013-2014 θα μας παρουσιάσουν το digital single «Θέλω να φύγω» το οποίο θα αποτελείται από 3 τραγούδια.

Περισσότερες πληροφορίες για τις 33 ΣΤΡΟΦΕΣ μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω επίσημα links τους.
www.facebook.com/33Strofes
twitter.com/33STROFESBAND
www.youtube.com/user/33STROFESBAND

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

: melwdos

Κοινοποίηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × 4 =